Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Kezdeti beállítások megadása


Néhány alapvető adatra szükség van, mielőtt megkezdjük a program használatát. Ezeken a lépéseken egy varázsló segítségével haladhatunk végig. Az adatok megadására csak egy alkalommal van szükség, a továbbiakban már a varázsló nélkül indul az alkalmazás.

A varázsló lapjai között a <TOVÁBB> és <VISSZA> gombokkal haladhatunk. A folyamat megszakítása a <MÉGSE> gomb segítségével lehetséges.

Az üdvözlő oldal után, a program adatbázisára vonatkozó adatokat kell beállítanunk. (Helyi számítógépen, vagy Távoli számítógépen található, utóbbi esetben mi a kiszolgáló gép neve).

A megadott értékek alapján, a program megpróbálja kiépíteni az adatbázissal a kapcsolatot. Probléma esetén tájékoztató üzenetet ad.

A sikeres beállítást követően a Termékszám megadásával folytathatjuk a folyamatot.

Amennyiben megfelelő termékszámot adtunk meg, a következő lapon az első elszámolni kívánt cég nevét kell beírnunk. Ez alapján hozza létre az első céget a program, amelybe a beállítás varázsló bezárása után beléphetünk majd.

A megadott adatok alapján a BEFEJEZÉS gombra kattintva a varázsló rögzíti az SQL beállításokat, a termékszámot és létrehozza az első céget.

Ezek után továbblép a bejelentkező ablakra, ahol az OK gomb segítségével beléphetünk a létrehozott cégbe.



Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések