Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Kulcs-Bér verziótájékoztató 2022. december/4 (v2822)


 

Megjelenési dátum: 2023. január 26.

Felhős Ügyfeleink számára a verzió 2023. január 27-én lesz elérhető.

A frissítő verzió telepítése előtt mindenképpen készítsenek adatbázismentést!

Újdonságok

Kulcs-Bér  Standard, Kompakt, Prémium, Európa verzióban elérhető funkció

Jelen verziónktól az alábbiak szerint módosítottuk az Adatszolgáltatás/NAV felé/22M30 menüpont alatt található két lépcsőben történő exportálás elektronikus aláíráshoz és e-mail küldés funkciót.

Kép1

Amennyiben olyan elektronikus aláírást szeretnénk hozzáadni az M30 igazolást és járulékigazolást tartalmazó PDF dokumentumhoz, amely megakadályozza az állomány utólagos jelszavas védelemmel történő ellátását – ilyen például az időbélyegzővel hitelesített tanúsítvány -, jelen verziónktól a kiküldés előtt a következő kérdés panel jelenik meg:

Kép2

Igen válasz esetén az exportált PDF fájlok jelszavas védelem nélkül kiküldésre kerülnek.

Fontos!

Az elektronikus küldés Prémium és Európa verzióval rendelkező ügyfeleink számára elérhető. Standard vagy Kompakt  verzióval rendelkező ügyfeleink számára az Elektronikus bérjegyzék és nyomtatványok modulunk megvásárlásával érhető el.

Javítás

Kulcs-Bér  Light, Standard, Kompakt, Prémium, Európa verzióban elérhető funkció

Hibás volt az  M30 igazolás  286. sorának gyűjtése abban az esetben, ha a magánszemélynek ugyanazzal a munkáltatóval/kifizetővel létesített több jogviszonyából származó jövedelme került felgyűjtésre az igazolásra, és ezen jogviszonyok közül több jogviszony 286. sorra gyűjtendő adata azonos összegű volt (tehát, ha két (esetleg 3, 4, … akármennyi) jogviszonyban azonos volt az éves szocho alap, akkor ezek közül csak az egyik került gyűjtésre a 286. sorra). A hibát jelen verziónkban javítottuk.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések