Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Munkaszám


Amennyiben a programban kezelt cég főkönyvi feladás készítése során költséghelyes bontást szeretne alkalmazni, akkor ennek megoldására a munkaszámok, részlegszámok és másodlagos főkönyvi számok állnak rendelkezésére. A három dimenzióra bontható feladás egyik eleme a munkaszám.

Ahhoz, hogy a feladás munkaszámokra bontását meg tudjuk oldani, első lépésben a Cégfüggő törzsek/Munkaszám menüpontjában fel kell venni azokat a munkaszámokat, amik az adott cégben használatban vannak.

- Új felvitel

Az új felvitel gombra kattintva megjelenik a rögzítő felület:

Munkaszám
A Sorszámot a program automatikusan generálja.

Kötelezően kitöltendő adat még a megnevezés.

Amennyiben a főkönyvi felosztást egy külső rendszerből importáljuk, akkor megadhatjuk az ezen rendszerben az adott munkaszámhoz tartozó azonosítót is, így a az importálás során a külső rendszerben megjelölt és a bérprogramban rögzített munkaszám megfeleltethető egymásnak.

- Módosít

A módosít gombbal a már meglévő munkaszámot tudjuk módosítani, ezt a gombot kiválthatjuk azzal is, ha a listában kettőt kattintunk a módosítani kívánt munkaszámra.

- Töröl

Ezzel a gombbal tudjuk törölni azt a munkaszámot, amit már nem szeretnénk használni. A munkaszám csak akkor törölhető, ha nincs hozzárendelve egy dolgozóhoz sem.

- Nyomtatás

Ezzel a gombbal nyomtatni tudjuk a munkaszámok listáját.

- Export

Segítségével excel illetve html formátumba tudjuk exportálni a munkaszámok listáját.

- Bezár

A Bezár gomb megnyomásával a program kilép a törzskarbantartás menüből.

- Átvétel másik cégből

Ennek segítségével át tudjuk venni a munkaszámok listáját egy másik cégből, ahol ezek már beállításra kerültek.
A gomb megnyomásakor felugrik a cégválasztó ablak, ahol ki kell választani, melyik cég munkaszámait szeretnénk másolni. Ezt követően a program átmásolja ezeket.

- Alapértelmezések betöltése

Ez a gomb inaktív. A menüpontok gombsorának azonossága miatt látható a gomb, de a cégfüggő törzsek egyikében sem elérhető az alapértelmezés visszatöltése gomb.

Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések