A termék átárazása nem visszavonható művelet, átárazás megkezdése előtt készítsen adatairól biztonsági mentést.  

Átárazni csak a 4 használandó árat lehet, amit a termék adatlapján az Árak fülön lát. Árlistás árakat  (Termék adatlapján Árlisták fülön található) ilyen módon megváltoztatni nem lehet .

A termékek átárazásához kattintson a Termék/Termék/Automatikus átárazás menübe, amennyiben nem az összes terméket szeretné átárazni, csak a termékek egy részét, vagy egyes termékcsoportokat, szűrje le termék listáját a kívánt termékekre, majd csak ezt követően válassza a Termék/Automatikus átárazás funkciót.

A megváltoztatni kívánt ár sorába írja be az átárazás mértékét. Ezt megadhatja százalékosan, vagy összegszerűen. Ha például 10%-kal szeretné megemelni a normál eladási árat, írja be a Normál eladási árnál az első mezőbe a 10%-ot, majd jelölje be a sor végén a “Megjelölés átárazásra” lehetőséget. Amennyiben egy termék árát csökkenteni szeretné, negatív előjellel adja meg a csökkentés mértékét.

 atarazas.jpg

Valutás árak átárazásához lépjen át a Valutás eladási árak fülre, ami a fentiekhez hasonlóan működik.

 Keresőszavak: átárazás, árváltoztatás, autómatikus árváltoztatás, autómatikus átárazás, automatikus átárazás, termékek átárazása, ármódosítás, áremelés