Kulcs-Készlet, Kulcs-Számla és Kulcs-Raktár szoftvereinkhez elérhető az új, vonalkód modul, melynek segítségével Ön is gyorsíthatja a bizonylatkészítés és leltározás folyamatait, illetve könnyedén nyomtathat vonalkódot termékeihez.

1.

Vonalkód mérete
•Maximális vonalkód méret: Vonalkód nyomtatótól függ
•Minimális vonalkód méret: 30 mm x 9 mm

Támogatott vonalkód típusok
•EAN 8 (7 szabadon megadható + 1 számított kizárólag numerikus karakter)
•EAN 13 (12 szabadon megadható + 1 számított kizárólag numerikus karakter)
•EAN 128 (szabadon megadható az ASCII karakterkészlet első 128 karaktere, azaz számokat, betűket és jeleket tartalmazhat (programban termékkód esetén max. 14 karakter, gyári szám esetén 20 karakter))

2.

Funkciók - Automatikus Vonalkód generálása az új termékekhez előre megadott vonalkód tartományból

Beállítható, hogy az újonnan felrögzített termékeket a program automatikusan ellássa vonalkóddal. Ehhez meg lehet adni egy tartományt és egy léptéket, amely alapján az automatikus vonalkód generálás történik.

Funkciók - Vonalkódos gyári szám kezelés

A termékek gyári számai is egyszerűen nyomtatható vonalkódként, így közvetlenül bevételezéskor, vagy akár gyártáskor elkészíthetjük termékeink gyári számát vonalkódként.

Funkciók - Saját vonalkód esetén ellenőrző karakter számítás (Check Digit kalkulálás)

Amennyiben kézzel adunk termékeinknek vonalkódokat a program kiszámolja a vonalkód utolsó, ellenőrző karakterét, így a kézzel megadott számok is vonalkódként képesek viselkedni. Ez a saját, úgynevezett beszédes kódok vonalkóddá alakításában nyújt segítséget.

Funkciók - Bevételezés alapján gyári szám nyomtatás vonalkód formátumban

Amennyiben gyári számokkal is el szeretnénk látni termékeinket, azokat is elkészíthetjük vonalkód formában, így ezek a termékek értékesítéskor egyszerűen vonalkód olvasó segítségével azonosíthatóak.

Funkciók - Bevételezett termékek vonalkódozása

Bejövő számla vagy bejövő szállítólevél bevételezése esetén azokhoz a termékekhez, amelyeken nincs vonalkód, a program elkészíti azt. Vonalkód nyomtatáskor a bizonylat adatai alapján nyomtathatunk etikettet a beállított mennyiségben.

Funkciók - Vonalkód nyomtató támogatás

A programmal nem csak A/4-es formában nyomtathatunk vonalkódot, hanem illeszthetünk hozzá vonalkód nyomtatót is, ami sokkal gyorsabban és sokkal pontosabban dolgozik mint egy asztali nyomtató, így akár különböző méretű etikettre is készíthetjük vonalkódjainkat.

Funkciók - Gyári szám megadása bizonylatokon vonalkód olvasóval

Bizonylat készítésekor a termékkód beolvasása után a kurzor a gyári szám mezőbe ugrik, így az olvasó segítségével a gyári szám is beolvasható a bizonylatra. Ezt követően van lehetőség a mennyiség megadására.

Funkciók - Adatgyűjtős gyári szám kezelés bizonylatokon és leltáríven

Adat adatgyűjtős eszközökkel nem csak a vonalkód és a mennyiség kezelhető, hanem a termék gyári száma is. Ekkor számla, szállítólevél, vagy egyéb bizonylat készítésekor valamint leltározáskor lehetőség van a gyári számok feltüntetésére is.

Funkciók - Adatgyűjtős vonalkód olvasó támogatás leltáríven

Adatgyűjtős eszközökkel nem csak a vonalkód és a mennyiség kezelhető, hanem a termék gyári száma is. Ekkor számla, szállítólevél vagy egyéb bizonylat készítésekor, valamint leltározáskor lehetőség van a gyári számok feltüntetésére is.

Funkciók - Adatgyűjtős vonalkód olvasó támogatás minden bizonylaton

Számtalanszor előfordul, hogy a rakodás nem a számlázás vagy szállítólevelezés közvetlen közelében történik, így a vonalkódos bizonylatkészítés nehézkessé válik. Erre néha a vezeték nélküli olvasók sem jelentenek megoldást, hiszen a vonalkódok beolvasását követően meg kellene adni a termék mennyiségét is. Ilyen esetekben adatgyűjtős vonalkód olvasóra van szükség, az eszközzel bárhol leolvashatjuk a termék vonalkódját, a vonalkód olvasón található billentyűzet segítségével megadható a termék mennyisége, közvetlenül a beolvasás helyén, majd a számítógéphez visszaérve az összegyűjtött adatok alapján elkészíthetjük a bizonylatot.

3.

A Vonalkód modulhoz csatlakoztatható eszközök

CCD vonalkód olvasó

Kedvező árú CCD vonalkód olvasóinkhoz már 19.000 Ft+áfa ártól hozzájuthat. USB csatlakozással egyszerűen csatlakoztatható bármelyik PC-hez, kezeli a legtöbb elterjedt vonalkód típust. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a hosszabb munkavégzés sem okoz erőfeszítést. Irodai felhasználásra ajánlott, kereskedelmi célokra lézeres olvasóinkat ajánljuk.

Lézeres vonalkód olvasók

A lézeres olvasóinkat irodai, kereskedelmi és könnyű ipari felhasználásra ajánljuk. Az olvasási távolság 0-60 cm-ig terjed, görbült és átlátszó felületekről is könnyedén leolvassa a vonalkód adatokat. Lézeres vonalkód olvasóink használható kézi olvasónak és állványos olvasónak egyaránt. PC-hez USB, pénztárgépekhez RS-232 csatlakozással kínáljuk.

Vezeték nélküli vonalkód olvasók

Professzionális CCD-s és Lézeres olvasóink elérhetőek vezeték nélküli rádiófrekvenciás vagy Bluetooth-os kivitelben, ezzel sokkal szabadabb mozgást biztosítva kezelőjének. A vezeték nélküli eszközök típustól függően maximum kb. 10m hatótávolsággal működnek. A CCD-s változatok a szokásos 1 dimenziós kódok mellett, jellemzően kezelik a 2D vonalkódok olvasását is. (PDF 417, RSS, Datamátrix)

Adatgyűjtős vonalkód olvasók

Adatgyűjtős eszközökkel Ön teljes szabadságban dolgozhat, szedheti össze a termékeket a szállítólevélre vagy számlára, ki- és bevételezhet, vagy akár leltározhat a raktár bármelyik pontján. Az eszköz saját memóriájába gyűjti a vonalkód és mennyiség adatokat, majd a számítógéphez visszaérve átadja az adatokat a programjaink részére. Szoftvereink ezekből az adatokból állítják össze a szállítólevelet vagy töltik fel a leltárívet. A gyűjtős olvasó esetében a határoló karakter külön konfigurálható.

Vonalkód nyomtatók

Nagyobb mennyiségű vonalkód nyomtatására célszerű speciális vonalkód nyomtatót használni, ezek az eszközök biztosítják az alacsony költségvetésű megfelelő minőségű, gyorsan előállított vonalkódokat. Mivel számos technológia érhető el a piacon, mind a működést, mind a kapacitást és funkciókat tekintve, kérje szakértő kollégáink segítségét az Önnek legideálisabb eszköz kiválasztásában.

4.

Képernyőképek - Termék adatlap

termek_vk.jpg

Képernyőképek - Vonalkód nyomtatás

etikett_vk.jpg

Képernyőképek - Nyomtatás

beall_vk.jpg