A Kulcs - Számla Light egy kisebb tudású számlázó program, mely egy digitális számlatömbnek fogható fel. Ezzel az egy gépes számlázóval egységes forintos számlákat lehet kiállítani.
A számlán logó is elhelyezhető, így a számlák egységes formájával és tetszetős megjelenésével komoly megjelenést biztosítani Önnek és vállalkozásának.
A számlázó program a többihez hasonlóan rendelkezik egy partner- illetve egy terméktörzzsel, segítve a gyors és pontos adattartalmú számlázást.
Az elkészített számlák között egyszerűen lehet keresni. Korábban kiállított számlák alapján újat lehet készíteni ezzel is könnyíti a program a számlázás folyamatát. A program segítségével figyelemmel kísérheti a számlák összegeinek beérkezését, segíti Önt az adminisztrációban, így garantáltan nem vesznek el számlák és nem halmozódnak fel információhiány miatt a kintlévőségek.
A program hivatalos formátumú előlegszámla kiállítására is alkalmas, kezeli annak későbbi időpontban történő felhasználását is, mindezt a törvény által előírt módon. A számlázó programok legfrissebb verziója folyamatosan megfelel a törvény által meghatározott előírásoknak, így kezeli a kerekítést, a stornó és helyesbítő számlák új formátumát, azaz a számlával egy tekintet alá eső okirat fogalmát, a fordított Áfát, stb. …
A legegyszerűbb számlázó is alkalmas különböző jelentések, forgalmi kimutatások készítésére, pl:. időszaki forgalmi jelentés, kintlévőségek, késedelmes kintlévőségek, ügyfelenkénti forgalmi lista, számlák áfa kulcsonkénti bontása, termékenkénti eladások, számlák, előlegszámlák lekérdezése.

A Számlázó rendszer program számos további funkcióval rendelkezik még, melyről a termék adatlapján tájékozódhat.