Az ügyfelek csoportosításának megadására a Karbantartás / Beállítások / Cégfüggő beállítások / Törzsek / Csoportok / Ügyfél menüpontban van lehetőség.

Készletnyilávntartó programban ügyfél csoportosítás

A megjelenő ablakban első lépésben adja meg a csoportok neveit, ami alapján majd később azonosíthatja azokat. Ezt követőn a bal oldali menüpontban válassza ki az első csoportot majd vigye fel a csoport tulajdonságait az <Új> gombra kattintva. Itt meg kell adni az új ismérv kódját, megnevezését, a {Felhasználói felület} fülön pedig, amennyiben szükséges, megadhatja a tulajdonság angol és német nyelvű elnevezését.

ucsoport2.jpg

A csoportosítás tulajdonságainak megadását követően a következő listát kapjuk. Mind a három csoport korlátlan számú tulajdonsággal tölthető fel, célszerű egymást kizáró ismérveket megadni, a csoportosítás optimális kihasználásához.

Készletnyilvántartó program ügyfél csoportosítás

A megadott csoportokat az ügyfélhez hozzá kell rendelni. Ezt utólag az ügyfél menüpontban teheti meg az ügyfél adatlapján, vagy új ügyfél felvitelekor, közvetlenül megadható.

Csoport hozzárendelés ügyfélhez

A lenyíló menüben kiválaszthatóak a korábban felvitt tulajdonságok, így rendelheti az ügyfelet egy csoporthoz.

Készletnyilvántartó ügyfél csoportosítása

Keresőszavak: ügyfelek ügyfél partner vevő szállító beszállító csoport csoportosítás csoportosítása. 1.csoport. 2.csoport, 3.csoport 1. csoport, 2. csoport, 3. csoport, csoportosítások