Ha meg tudja nyitni a programot a termékszámcsere lépési a következők:

  1. A Ctrl+Alt+S billentyűkombináció segítségével indítsa el a Szerviz menüt.
  2. A felugró ablakban a Termékszám-szerkesztő segédprogramot kell bejelölni, majd az OK gombot lenyomni.
  3. Ezt követően ki kell választani a Kulcs-Soft programot aminek a termékszámát módosítani szeretné majd adja meg Rendszergazda jelszót (alap helyzetben a jelszó: kulcs vagy Kulcs12345 a telepítés időpontjától függően), majd Tovább gomb.
  4. Itt látható a Jelenlegi termékszám, ami alá kell az új termékszámot berögzíteni és az OK gombbal elfogadtatni.
  5. Elfogadás után a termékszám szerkesztő alkalmazás helyes termékszám megadása esetén rákérdez, hogy valóban szeretné-e cserélni a termékszámot.
  6. Ezt fogadja el az “Igen” gombbal, majd megtörténik a termékszám cseréje, végezetül lépjen ki a <Mégsem> vagy az [x] segítségével is indítsa újra a programot, az új termékszám ekkor aktiválódik.

Termékszám-szerkesztő

Termékszám-szerkesztő

Termékszám-szerkesztő

Termékszám-szerkesztő

Termékszám-szerkesztő

                        

Ha nem indul el a program:

  1. Indítsa el a Sajátgépet Windows-ban, és menjen a C:\Program Files\Common Files\Kulcs-Soft mappába, ahol futtassa a tszamedit.exe alkalmazást.
  2. Ezt követően ki kell választani a Kulcs-Soft programot aminek a termékszámát módosítani szeretné majd adja meg Rendszergazda jelszót (alap helyzetben a jelszó: kulcs vagy Kulcs12345 a telepítés időpontjától függően), majd Tovább gomb.
  3. Itt látható a Jelenlegi termékszám, ami alá kell az új termékszámot berögzíteni és az OK gombbal elfogadtatni.
  4. Elfogadás után a termékszám szerkesztő alkalmazás helyes termékszám megadása esetén rákérdez, hogy valóban szeretné-e cserélni a termékszámot.
  5. Ezt fogadja el az igen gombbal, majd megtörténik a termékszám cseréje, végezetül lépjen ki a <Mégsem> vagy az [x] segítségével és indítsa el a programot.

            

Keresőszavak: termékszám csere, termékszámcsere, termékszám lecserélése, kód csere, szám csere, kód, serial, termékszám-csere , szériaszám serial number