Megjelenési dátum: 2016.március 07.

A verzióban elérhető újdonságok, fejlesztések

Ügyfél cím NAV kompatibilis ellenőrzésének kihagyása számla kiállításakor

A Karbantartás/Beállítások/Cégfüggő beállítások/Számlák/Logó menüpontban van lehetőség kikapcsolni az “Ügyfél cím NAV kompatibilitásának ellenőrzését“. Ennek hatására számla kiállításakor nincs ellenőrzés arra, hogy a kiválasztott ügyfél címe NAV kompatibilisnek van e jelölve.

nav-kompatibilitas-ellenorzes.png

Figyelmeztetés! Arra a kikapcsolást követően is van ellenőrzés, hogy a címben az Irányítószám, Város, Utca mezők ki vannak e töltve, ugyanis ezek az adatok kötelezőek a NAV xml-ben.

Számla importer struktúrájának bővítése “közvetített szolgáltatás” jelölővel

A számla importer kibővítésre került a közvetített szolgáltatások megjelölésének lehetőségével. Az bővített adatstruktúra innen tölthető le.

E-számlán közösségi adószám megjelenítése

Az új verzióban az elektronikus számlára már a közösségi adószám is rákerül, amennyiben az ügyfélnél ez ki van töltve.

Szállítói bankszámlaszám karakter bővítése

A Karbantartás/Beállítások/Cégfüggő beállítások/Számlák/Logó/Szállítói profil módosítás menüpontban a megadható bankszámlaszám már 40 karakter hosszan megadható, így IBAN szám megadása esetén akár szóközök is szerepelhetnek a mezőben.

bankszamlaszam.png

Elektronikus számlán francia sablon támogatása

Az új verzióban már az angol és a német mellett a francia nyelvű sablon is támogatásra kerül elektronikus számla készítésénél.

A Karbantartás/Beállítások/Cégfüggő beállítások/Valuta/Beállítások/Nyelvi beállítások menüpontban a választott nyelvnél írja be a Névhez, hogy Francia:

francia-sablon.png

A Karbantartás/Beállítások/Cégfüggő beállítások/Valuta/Beállítások/Nyelvi beállítások/Számla szövegei menüpontban a francia nyelvnél írja be az idegen nyelvű elnevezéseket:

francia-szoveg.png

Majd e-számla készítésekor ezt a nyelvet válassza ki.