Rendszerünk kapcsolható eseménynapló modulja segítségével lehetőségünk nyílik az adatbiztonsági modulban regisztrált felhasználóink tevékenységét naplózni, cégekre és évekre lebontva lekérdezni a program listáiban a termékekre, ügyfelekre, listákra és számlákra vonatkozó műveleteiket.

Karbantartás / Eseménynapló megtekintése / Egyéb / Beállítások menüpontban adható meg, hogy a modul mely eseményeket naplózza. Kék színnel jelölten jelennek meg a rendszeradatbázisban naplózott eseménykörök.

Karbantartás / Eseménynapló megtekintése ablakban megtekinthetőek a rendszer által naplózott események. Lehetővé válik az adatbiztonsági modulban rögzített felhasználók által elvégzett műveletek megjelenítése, követése. 

A szűrőablakon a következő adatokra szűrhetünk: Esemény típusok, Időpont:, Események, Hivatkozási szám, Felhasználónév, Munkaállomás.

A listában felsorolt eseményeket lehetőségünk nyílik részletesen is tanulmányozni. Kattintsunk duplán vagy üssünk Entert a megfelelő sorra, vagy válasszuk a helyi menü Tétel megtekintése pontját. Az ablakban megtekinthetőek a választott esemény részletes adatai. Amennyiben szükséges a kivetített eseményre sorszám szerint hivatkozni, iktatószáma az ablak fejlécében tekinthető meg. Az „Előző” és „Következő” gombok segítségével a listában látható tételek böngészhetőek, a „Mégse” gomb zárja a kivetítő ablakot.