Barátkozzon velünk a Facebook-on!
Ügyfélszolgálat: 061-336-5322 | 
ugyfelszolgalat@kulcs-soft.hu
http://tudasbazis.kulcs-soft.hu/kulcsugyvitel/

Akciót szeretnék indítani a webáruházamban. Mi a teendőm?

Bejegyzés nyomtatása Bejegyzés nyomtatása

Ön már elindította webáruházát. Most pedig maximálisan ki szeretné használni a webáruház lehetőségeit is és akciós termékekkel is ösztönzi látogatóit a vásárlásra. Ehhez adunk most útmutatást.

Amennyiben Ön még nem indította be saját webáruházát, mielőtt ezt a cikket elolvassa, figyelmébe ajánljuk a webáruház aktiválásáról, beállításairól és a termékekkel, valamint tartalommal történő feltöltéséről szóló bejegyzéseket. Utána, indulhat az akció, jelen útmutatásunk segítségével.

Akciós árlista elkészítése

A webáruház adminisztrációs felületén van lehetősége kiválasztani azt az árlistát, amelyik a webáruházban elérhető kedvezményes árakat tartalmazza. Ennek előfeltétele, hogy az árlistát létre kell hozni a Kulcs-Ügyvitel termékben. Miután az akciós árlista elkészült, azon termékekhez, melyeket kedvezményesen szeretne kínálni, meg kell adni a kedvezményes árakat.

Akciós árak megjelenítése a webáruházban

Amint az akcióban szerepeltetni kívánt termékhez megadta az akciós egységárat és elmentette a termék adatlapját, a Termék szinkron funkció segítségével, azonnal „elküldheti” webáruházába a friss adatokat.

Akciós termékek a webáruházban

Az akciós árral rendelkező termékek, a főoldalon külön sávban szerepelnek. Ez a sáv a termékek közti böngészés során mindvégig látható a képernyő jobb oldalán.


Hasznos volt az információ?
info



Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
info

Kapcsolódó bejegyzések