Barátkozzon velünk a Facebook-on!
Ügyfélszolgálat: 061-336-5322 | 
ugyfelszolgalat@kulcs-soft.hu
http://tudasbazis.kulcs-soft.hu/kulcsugyvitel/

Főkönyvi Adatimporter

Bejegyzés nyomtatása Bejegyzés nyomtatása

Funkcionális összefoglalás

A kiegészítő modul biztosítja számla (vevői, szállítói, előleg és kézi számlák), valamint vegyes feladás és bank tételek adatainak – meghatározott szerkezetben és specifikáció alapján elkészített – csv fájlformátumból történő Kulcs-Soft adatátadó programba (Kulcs-Könyvelés felé) történő importálását.

Természetesen a Kulcs-Soft számlázó programjaiból az adatok ezen Főkönyvi Adatimporter nélkül, – a Kulcs-Soft Adatátadó programja segítségével – adhatók át a Kulcs-Könyvelésnek.

Bevezetési feltételek

Hardverigény: Kulcs-Ügyvitel termékcsalád rendszerigénye

Szoftverigény: Kulcs-Könyvelés aktuális változata.

Szolgáltatási igény: A modul telepítését és paraméterezését csak a Kulcs-Soft által biztosított szakember végezheti el. A rendszer átvételekor elengedhetetlen az ügyfél oktatása a modul működéséről.

Általános irányelvek

Az adatokat CSV formában tudjuk fogadni. Az adatokat elválasztó szeparátor karakter bármi lehet. A sima vessző nem túl célszerű ez esetben, mert összekeverhető a tizedesvesszővel vagy a vevők nevében is előfordulhat, ezért célszerűbb pontosvessző vagy valami egyéb, nem használt karakter használata. (pl. a függőleges vonal (pipe) – magyar billentyűzeten Alt+W)

Felhasználó számára biztosított dokumentáció

A kiegészítő modul kezelésének és az elfogadott CSV fájl szerkezetének aktuális leírása megtalálható a Kulcs-Ügyvitel termékcsalád online Tudásbázisán.

Modul kezelése

A rendszer átadása – és a bevezetési igények közt feltüntetett oktatás lebonyolítása – után az adatátadó működtethető.

Minta fájlok

Minta fájlok letöltése


Hasznos volt az információ?
info



Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
info

Kapcsolódó bejegyzések