Barátkozzon velünk a Facebook-on!
Ügyfélszolgálat: 061-336-5300 | 
ugyfelszolgalat@kulcs-soft.hu
http://www.kulcs-soft.hu/blog/utnyilvantartas/

Verziótájékoztató – 2014. szeptember

Nyomtatás Nyomtatás



Megjelenési dátum: 2014. szeptember 15.

A frissítő verzióban megjelenő újdonságok az Önök hatékony ügyvitelének egyre szélesebb körben történő kiszolgálását segítik.

A frissítő verzió telepítése előtt mindenképpen készítsenek adatbázismentést!

 

Üzemanyagárak letöltésének lehetősége

Ügyfeleink igényeinek teljes körű kielégítését szolgálja a program egyik legújabb fejlesztése. A Kulcs-Autó 2014. szeptemberi verziójától lehetőség van a NAV szerint minden hónapban közölt üzemanyagárak letöltésére. Ez a Karbantartás/Törzskarbantartások/Üzemanyagok menüpontban érhető el, a Letölt gombra kattintva. A letöltés folyamán minden hiányzó üzemanyagár letöltődik az aktuális hónapig.

Telephely változás esetén az útvonalak újraszámítása

Amennyiben megváltozik telephelyünk, akkor nagyon hasznos funkció az útvonalak újraszámoltatása a Google maps segítségével. A Karbantartás/Beállítások/Cég adatai menüpontban tudjuk központi telephelyünket megváltoztatni. Az új telephely megadását követően a program megkérdezi, hogy szeretnék e újraszámoltatni a telephelyet érintő útvonalak távolságát.

Amennyiben ezt bekapcsolva hagyjuk és rendelkezünk internet kapcsolattal, akkor automatikusan megtörténik az újraszámítás.

Szabadnapok jelölése az útnyilvántartás készítő ablakon

A Karbantartás/Beállítások/Szabadnapok menüpontban lehetőség van a szabadnapok jelölésére. Annak elősegítése érdekében, hogy erre a napra biztos ne tervezzenek útvonalat, sárga színnel megjelöljük az Útnyilvántartás készítő ablakon.

Költségek lekérdezésének lehetősége abban az esetben is, ha már elkészült a kiküldetési rendelvény

Szintén újdonság a szeptemberi verziónkban, hogy a Magán autókra a Listák/Költségtérítések listáját le tudjuk kérni abban az esetben is, ha az adott időszakra már elkészült a kiküldetési rendelvény. Ennek köszönhetően akár hosszabb távra is lekérdezhető, hogy milyen költségeket számoltunk el adott autónkra.

Üzemanyagköltség számításánál beállítható tizedesjegyek száma

Egy új beállítási lehetőség jelent meg a Karbantartások/Beállítások/Működés ablakon, amivel az üzemanyagköltség számításának pontosságát tudjuk állítani. Ez alapértelmezetten nulla értékkel szerepel, azonban ha pontosabb számítást szeretne elérni, akkor kettő, vagy négy is beállítható a tizedes pontosságra.

Kiküldetési rendelvényen nem jelenik meg, hogy belföldi

Ügyfeleink kérésének megfelelően a “Belföldi kiküldetési rendelvény és költségelszámolás” helyett “Kiküldetési rendelvény és költségelszámolás” szerepel az elkészült nyomtatványon.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
info