Barátkozzon velünk a Facebook-on!
Ügyfélszolgálat: 061-336-5300 | 
ugyfelszolgalat@kulcs-soft.hu
http://www.kulcs-soft.hu/blog/utnyilvantartas/

Verziótájékoztató – 2016. december

Nyomtatás Nyomtatás



Megjelenési dátum: 2016. december 08.

A frissítő verzióban megjelenő újdonságok az Önök hatékony ügyvitelének egyre szélesebb körben történő kiszolgálását segítik.

A frissítő verzió telepítése előtt mindenképpen készítsenek adatbázismentést!

 

Elektromos autók kezelése

Ügyfeleink kérése szerint és a piaci igényekkel együtt haladva a 2016. decemberi verziótól már az elektromos személygépjárművek nyilvántartása is lehetséges.
Ennek köszönhetően a már megszokott precíz útnyilvántartó és kiküldetési rendelvény készítő funkciók a benzin-, gázolaj- és gázüzemű autók mellett már a környezetbarát elektromos járműveknél is elérhetővé váltak.

A funkcióról bővebben itt olvashat.

Új megjelenés

A többi Kulcs-Soft programhoz hasonlóan a Kulcs-Autó külseje is megújult. Bízunk benne, hogy az új, modern megjelenés még inkább elnyeri Ügyfeleink tetszését.

Normaköltség módosítása

A 2016. évi CXXV. törvény 13. §-a alapján 2017. január 1-től a 9 Ft-os normaköltség 15 Ft-ra változik. A 2017-es év létrehozásakor a programban szereplő normaköltséget automatikusan frissítjük a jogszabályoknak megfelelően, erről az első belépéskor kapunk is információt:

 

Amennyiben eddig 9 Ft-tól eltérő egyedi normaköltségeket használt autóinál, akkor a figyelmeztetést követően eldöntheti, hogy a törvényben szereplő 15 Ft-ra módosítsuk-e a beállításait vagy sem:



Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
info