Barátkozzon velünk a Facebook-on!
Ügyfélszolgálat: 061-336-5300 | 
ugyfelszolgalat@kulcs-soft.hu
http://www.kulcs-soft.hu/blog/utnyilvantartas/

Új cég felvitele

Nyomtatás Nyomtatás



Amennyiben Ön dobozos szoftvert használ, úgy lehetőség van arra, hogy egy gépen egyszerre több cégnek tudjon útnyilvántartást készíteni.

Ehhez nem kell mást tennie, mint a más cégnek is rendelkeznie kell Kulcs-Softos Útnyilvántartás   programmal - amennyiben még ilyennel nem rendelkezik, akcióinkról folyamatosan itt tájékozódhatnak - valamint rendelkeznie kell új termékszámmal.

Miután megkapta az új termékszámát, indítsa el meglévő programját, és lépjen a Karbantartás / Cégek menübe. Válassza az <Új> gombot, majd adja meg az új cég adatait.

A megjelenő ablakban adja meg az új cég nevét, majd az új cég termékszámát. A “Törzsadatok átvétele egy másik cégből” mezőben adhatja meg, ha egy másik cég törzsadatait át szeretné venni az újonnan felrögzítendő cég számára. Az opció alatt állíthatja be, hogy melyik cég melyik évéből milyen adatot szeretne átvenni.

Miután mindent beállított kattintson az <OK>  gombra, ekkor kezdődik el az új cégadatok létrehozása. Miután ez sikeresen befejeződött az program tájékoztatja erről. Ezt követően lépjen ki az ablakból. Az újonnan felvitt céget a Karbantartás / Cégváltás menüben tudja használatba venni, vagy a program indításakor választhatja ki a kívánt céget.

Keresőszavak: új cég felrögzítése, felvitele, másik cég,


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
info