Barátkozzon velünk a Facebook-on!
Ügyfélszolgálat: 061-336-5300 | 
ugyfelszolgalat@kulcs-soft.hu
http://www.kulcs-soft.hu/blog/utnyilvantartas/

Hogy lehet beállítani a Kulcs-Autó programban a könyvelési szabadnapokat?

Nyomtatás Nyomtatás



A Karbantartás/Beállítások/Cégfüggő beállítások/Szabadnapok pontban található egy éves naptár, mely gyárilag tartalmazza az előírt hivatalos szabadnapokat (ünnepnapok, hétvégék).

A szabadnapok táblázata arra szolgál, hogy az útnyilvántartás és költségelszámolás elkészítése előtt meghatározzuk, hogy mely napokra nem szeretnénk biztosan könyvelést készíteni.

Ezekre a napokra a program nem végez könyvelést, amennyiben a tervezés funkciót használja a felhasználó, azaz a tervezés automatizmusa „kihagyja” az itt bejelölt napokat.
Ha útnyilvántartásainkat a tervezés funkció használatával készítjük el, hasznos, ha a könyvelés megkezdése előtt bejelöljük, melyik napra nem engedjük a rendszert könyvelni (például távollétek, vagy hosszabb szervizelési időszak). Természetesen amennyiben manuálisan rögzítjük a megtett utakat, felülbírálhatjuk a beállított szabadnapokat és lehetőséget biztosít a program a valós használatnak megfelelő rögzítésre.

Célszerű, hogy azután, miután egy adott hónapra elkészítettük a költségelszámolást, ne változtassunk az azon az időszakon belüli napok státuszán (történhet rá könyvelés / nem történhet rá könyvelés).


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
info