Barátkozzon velünk a Facebook-on!
Ügyfélszolgálat: 061-336-5322 | 
ugyfelszolgalat@kulcs-soft.hu
http://tudasbazis.kulcs-soft.hu/kulcsugyvitel/

Boríték és etikett sablon

Bejegyzés nyomtatása Bejegyzés nyomtatása

Etikettnyomtatás gyorsan, egyszerűen! Ügyfél listából és terméktörzsből is.

Etikett nyomtatási sablonokat hozhatunk létre a Karbantartás, Törzsadatok / Bizonylatok / Boríték és etikett sablon menüpontban. Adjunk nevet új sablonunknak, a típusnál állítsuk be, hogy ügyfél-, illetve terméklistához tartozik az adott sablon. Megadható tovább az írásirány, a papírszélesség, -magasság, oszlopok és sorok száma, valamint a margók mérete.



» Etikett sablon rögzítése ügyfél típus esetén:

Tetszés szerint beállítáhatjuk, hogy milyen adatok jelenjenek meg etikettünkön. Ügyfél esetén nevet, települést, címet és irányítószámot tüntethetünk fel. Adatainkat a megszokott szövegszerkesztési funkciókkal formázhatjuk is, tehát megadható a betűtípus, betűméret és az elhelyezés. A Felirat / Új felirat funkcióval plusz adatot is felrögzíthetünk a sablonra.

» Etikett sablon rögzítése termék típus esetén:

Pontosan beállíthatjuk, hogy milyen adatok jelenjenek meg termékeink etikettjein. Számos adatot feltüntethetünk rajta, ezeket a Mezők feliratra kattintva választhatjuk ki. Az etiketten megjelenített adatok szabadon formázhatóak, tehát megadható a betűtípus, betűméret és az elhelyezés.

» Boríték sablon rögzítése:

Ügyfeleink adatait vagy – igény szerint - saját adatainkat közvetlenül borítékra is nyomtathatjuk. Ehhez boríték nyomtatási sablonokat kell rögzítenünk.



Hasznos volt az információ?
info



Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
info

Kapcsolódó bejegyzések