Barátkozzon velünk a Facebook-on!
Ügyfélszolgálat: 061-336-5300 | 
ugyfelszolgalat@kulcs-soft.hu
http://www.kulcs-soft.hu/blog/utnyilvantartas/

Mivel kezdjem a munkát a programban?

Nyomtatás NyomtatásAmennyiben Ön már feltelepítette számítógépére a Kulcs-Autót, megkezdheti a munkát az útnyilvántató programban.

Ebben a bejegyzésben útmutatást kap arról, milyen főbb területeket célszerű ellenőrizni a szoftver használatbavétele során.

A program felépítése

A program felső sávjában található menüsor az útnyilvántartás készítéshez kapcsolódó funkcionalitások logikája alapján épül fel. A baloldali gyorsmenü – amely igény szerint kikapcsolható – a fontosabb műveletek gyors elérését bizotosítja.

Lehetőség van személyre szabott programfelület összeállítására is.

Felhasználói beállítások >>

Beállítások és törzsadatok

Kezdje a munkát, a beállítások ellenőrzésével! A szoftver akkor tudja maximálisan kielégíteni az Ön igényeit, ha a beállításokat a törzsadatok felvitele és a nyomtatványok kiállítása előtt elvégzi.

Cégfüggő beállítások >>, Gépfüggő beállítások >>

Autók, vezetők és partnerek, valamint utak rögzítése

Következhet a vezetők, az utak rögzítéséhez szükséges partnerek és az nyilvántartásunkban kezelt autók rögzítése a programba. Ezek után, már csak az utak és körutak törzsét kell feltölteni és kezdődhet az útnyilvántartások és kiküldetési rendelvények elkészítése.

Nem lesz nehéz ez sem, hiszen ezek a rutinfeladatok is egyszerűen elvégezhetők a Kulcs-Autóban.

Autók >>, Vezetők >>, Partnerek >>, Utak >>, Körutak >>

Útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény kiállítása, számlák rögzítése

Minden készen áll arra, hogy megkezdje a szükséges nyomtatványok elkészítését. A tervezés funkció segíti az útnyilvántartás pillanatok alatt történő elkészítését. Kiküldetési rendelvényeit a rögzített útnyilvántartási bejegyzésekből pár kattintással, akár csoportosan is legenerálhatja.

Útnyilvántartás készítése >>, Kiküldetési rendelvény készítése >>, Számlák rögzítése >>

Események nyilvántartása

Rengeteg időpontra és eseményre kell emlékezni ahhoz, hogy minden rendben legyen a gépkocsik körül. Ehhez ad támogatást az események és a hozzájuk kapcsolódó figyelmeztetések kezelése.

Események kezelése >>

Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
info