Barátkozzon velünk a Facebook-on!
Ügyfélszolgálat: 061-336-5300 | 
ugyfelszolgalat@kulcs-soft.hu
http://www.kulcs-soft.hu/blog/utnyilvantartas/

Verziótájékoztató – 2021. december

Nyomtatás Nyomtatás



Megjelenési dátum: 2021. 12. 08.

A frissítő verzióban megjelenő újdonságok az Önök hatékony ügyvitelének egyre szélesebb körben történő kiszolgálását segítik.

A frissítő verzió telepítése előtt mindenképpen készítsenek adatbázismentést

Tájékoztatás! Ügyfélszolgálatunk e-mail címe megváltozott

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy Ügyfélszolgálatunk e-mail címe megváltozott. A könyvelő programcsaláddal kapcsolatos kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk a konyveles@kulcs-soft.hu e-mail címen érhető el ezentúl. Jövőbeli megkereséseiket kérjük a megjelölt e-mail címre szíveskedjenek megküldeni.
Elérhetőségeink a program Súgó/Névjegy menüpontjában is megtalálhatók:

A bér programokkal kapcsolatos megkereséseiket a ber@kulcs-soft.hu e-mail címre, számlázó programmal kapcsolatos kérdéseiket pedig az ugyvitel@kulcs-soft.hu e-mail címre szíveskedjenek megküldeni.

Új funkció! – Új felhasználó létrehozása során a jogosultságok rögzítése egy már meglévő felhasználónál beállítottak alapján

A Karbantartás/Adatbiztonsági beállítások menüpontban lehetőség van felvinni a Kulcs-Autó programban különböző felhasználókat, melyeket egyedi jogosultsággal lehet ellátni. Az Autó program új verziójában lehetőség van az új felhasználó létrehozásakor a jogosultság beállításokat egy már meglévő felhasználó beállításaiból másolni.

Új felhasználó jogosultságinak másolása egy már meglévő felhasználónál beállítottak alapján


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
info