Barátkozzon velünk a Facebook-on!
Ügyfélszolgálat: 061-336-5300 | 
ugyfelszolgalat@kulcs-soft.hu
http://www.kulcs-soft.hu/blog/utnyilvantartas/

Verziótájékoztató – 2017. november

Nyomtatás Nyomtatás



Megjelenési dátum: 2017. november 07.

A frissítő verzióban megjelenő újdonságok az Önök hatékony ügyvitelének egyre szélesebb körben történő kiszolgálását segítik.

A frissítő verzió telepítése előtt mindenképpen készítsenek adatbázismentést!

 

Automatikus tervezésnél partner kiválasztása

Ügyfeleink kérésének megfelelően az Útnyilvántartás-tervezése ablakban az új verzió kiadását követően elérhető a Partnerek opció, ahol lehetőség van arra, hogy adott hónapban az itt kiválasztott Partnereket használja a program tervezés során.

Ügyfelek importálása esetén is automatikus útvonalrögzítés

Amennyiben a Karbantartás/Beállítások/Cég adatai menüpontban beállítottuk a Partner rögzítésekor automatikus útvonalrögzítés opciót – és van Központi telephelyünk beállítva -, akkor a program automatikusan generál utat a Központi telephely és a Partner között az ügyfelek importálása esetén is.


Automatikus távolság meghatározás

Egy nagyon hasznos funkcióval bővült a Kulcs-Autó programunk. A frissítést követően bármelyik két Partner közötti távolságot már nem csak az Útvonal rögzítésekor számoltathatjuk ki automatikusan a Google maps segítségével, hanem az Útnyilvántartás készítésekor is lehetőséget biztosít rá a program. Így amennyiben olyan Partnerek között készül útnyilvántartás, amelyekhez külön nincs útvonal rögzítve, akkor az Útnyilvántartás készítése közben meghatározható a két Partner közötti távolság automatikusan.

 


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
info