- Kulcs-Ügyvitel Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/kulcsugyvitel -

Vevői rendelés importer

Funkcionális összefoglalás

A kiegészítő modul biztosítja a vevői rendelések fejléc és tétel adatainak – meghatározott szerkezetben és specifikáció alapján elkészített – csv fájlformátumból történő Kulcs-Ügyvitel termékcsalád vevői rendelés kezelési funkciókat is tartalmazó programváltozatába történő importálását.

Ilyen igény merülhet fel többek között olyan esetben, ha külső alkalmazásban kiállított vevői megrendelések tömeges programba emelésére van szükség.

Bevezetési feltételek

Hardverigény:  Kulcs-Ügyvitel termékcsalád rendszerigénye

Szoftverigény: Kulcs-Ügyvitel termékcsalád vevői rendelés kezelési funkciókat is tartalmazó termékváltozata

Szolgáltatási igény: A modul telepítését és paraméterezését csak a Kulcs-Soft által biztosított szakember végezheti el. A rendszer átvételekor elengedhetetlen az ügyfél oktatása a modul működéséről.

Általános irányelvek

Az importálandó adatokat meghatározott szerkezetű CSV fájl formátumban kell előkészíteni.

Felhasználó számára biztosított dokumentáció

A kiegészítő modul kezelésének és az elfogadott CSV fájl szerkezetének aktuális leírása megtalálható a Kulcs-Ügyvitel termékcsalád online Tudásbázisán.

Modul kezelése

A modul megvásárlásakor kapott termékszám aktiválása után – és a bevezetési igények közt feltüntetett oktatás lebonyolítása után – a felhasználók a Karbantartás/Adatok importálása/Vevői rendelések importálása menüpontból indítva tudják az elkészített csv formátumú fájlok importálását elvégezni.

Vevői rendelés importer – Adatstruktúra leírása »