- Kulcs-Ügyvitel Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/kulcsugyvitel -

Felhasználófüggő beállítások

A programban lehetőség van arra, hogy a Kedvencek sáv tartalmát, a Felhasználói felületet, Háttérképet, Termék felajánlást és Egyéb kezelési sajátosságokat, az aktuális felhasználó igényei, szokásai szerint paraméterezzük. Erre a Karbantartás menü Felhasználói beállítások ikonjára kattintva van lehetőségünk.

A Kedvencek menüpont megjelenítését a Felhasználói beállítások ikonra történő kattintás után a Kedvencek fülön állíthatjuk be.

2013-12-17_10h35_04

A Felhasználói felület paraméterezését, a Felhasználói beállítások ikonra történő kattintás után a Felhasználói felület fülön állíthatjuk be. Lehetőségünk van a Háttérablakok sötétítésére, a program nyelvének beállítására és a szerkesztőablakok dokkolására.

2013-12-17_10h38_25

Több kezelési sajátosságot állíthatunk be, a Felhasználói beállítások ikonra történő kattintás után az egyéb fülön is.

Itt állíthatjuk be a bizonylatnyomtatással kapcsolatos felhasználói paramétereket, a Vonalkód olvasó kezelését érintő felhasználóhoz kötött beállításokat, a keresés működésére és a listák elemeihez rendelhető megkülönböztető színekre vonatkozó személyes beállításokat is.

Bizonylatkezelés szempontjából fontos megemlíteni, hogy felhasználófüggő beállítási lehetőséget kínál a program arra, hogy a bizonylatrögzítő ablakon, melyik tételmező legyen az aktív, annak megnyitáskor (Terméknév, Termékkód, vagy Vonalkód).

Felhasználói beállítások / Termék felajánlás fülön beállítható, hogy az egyes bejövő és kimenő oldali bizonylatok kiállítása során, a tételekben az összes termék, vagy csak a raktárkészlettel rendelkező termékek kerüljenek felajánlásra.

2013-12-17_10h41_41