- Kulcs-Ügyvitel Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/kulcsugyvitel -

Támogatott pénztárgép típusok, és üzembe helyezésük

 Kulcs-Ügyvitel maximálisan biztosítja Önnek az ügyviteli alapot, a pénztárgépes értékesítés törvényi szabályozásnak megfelelő működéséhez. Ezen kívül, a technikai háttér megteremtésében is támogatást biztosítunk. Fontos, hogy pénztárgépes kapcsolatunk és a pénztárgép paraméterezését, minden esetben az arra jogosult, vizsgázott szakemberek segítségével végezzük el.

A Kulcs-Ügyvitel a NAV által hitelesített A008-as engedélyszámú Micra Jota M, az A155-ös AP számon nyilvántartott Sam4s NR-440 Online NEW, az A171-es AP számú Sam4s NR-240 Online NEW, illetve az A159-es engedélyszámú Micra Jota S online pénztárgépeket támogatja. Ezen típusoknak kiemelt előnye, hogy a szoftver folyamatosan fejleszthető, anélkül, hogy az újabb verziókat a NAV által engedélyeztetni kellene, hiszen ezeknél a pénztárgépeknél, a program csak adatot szolgáltat az értékesítéshez, a nyugtát a NAV által hitelesített pénztárgép adja. A program így folyamatosan fejleszthető és modernizálható az ügyfelek és a piac igényeinek megfelelően.

A pénztárgépek beszerzésében, a Kulcs-Soft Nyrt. teljeskörű szolgáltatást tud nyújtani ügyfeleinek.
A Kulcs-Ügyvitel program paraméterezését, a kapcsolat zavartalan és pontos beüzemelésének érdekében, minden esetben szakértő kollégáink támogatják.

Sam4s NR-440 Online NEW  pénztárgép felhasználói kézikönyve:

Micra Jota M  pénztárgép felhasználói kézikönyve: