- Kulcs-Ügyvitel Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/kulcsugyvitel -

Hogyan tartsam nyilván termékeimet, szolgáltatásaimat?

Első lépések közé tartozik a terméktörzs feltöltése is. A termékek raktárból kiadása, illetve bevételezése hosszadalmas adminisztrációs munkát igényel, mellyel valljuk be nem sokan szeretünk foglalkozni. A vonalkód alapján történő termékfelismeréssel Önnek és munkatársainak csak a bevételezendő, vagy kiadandó mennyiséget kell a termékhez írnia, így ezzel negyedére csökkentheti az adminisztrációs terheket.

Kulcs-Ügyvitel, a professzionális készletkezelő

Termékek, szolgáltatások rögzítése

A rendszerben az  új termékek és szolgáltatások felvitele könnyedén elvégezhető, egyszerű feladat. Új termékeinket, illetve szolgáltatásainkat rögzíthetjük a Termékek törzsben.

2014-01-29_09h26_43
Amennyiben olyan terméket, illetve szolgáltatást szeretnénk kiszámlázni, mely még nem szerepel a nyilvántartásunkban, akkor ezt megtehetjük a bizonylat rögzítés közben is, anélkül, hogy kilépnénk a számlarögzítő ablakból.

2014-01-29_09h30_11

Termékkezelés

Kulcs-Ügyvitel rendszerben könnyen kezelhető és átlátható listákban tarthatjuk nyilván termékeinket és szolgáltatásainkat.  A program gyors termékkeresést és összetett szűrési lehetőségeket biztosít. A korlátlan csoportosítási lehetőségünk van arra, hogy termékeinket kategorizáljuk, melyek segítségével különböző listákat kérhetünk le, melyből statisztikákat is készíthetünk.

Néhány gombnyomással azonnal bevételezhetünk, kiadhatunk árut, illetve áthelyezhetjük egyik raktárunkból a másikba.

2014-01-29_09h32_02

A gyűjtős vonalkód olvasást is támogatja a szoftver, melynek segítségével a raktárban végigcsipogtatja a termékeket, és a gyűjtős vonalkódolvasó eszköz szoftverhez csatlakoztatásával megkapja a teljes terméklistát!