- Kulcs-Ügyvitel Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/kulcsugyvitel -

Verziótájékoztató – Megjelenési dátum: 2011. december 20.

27%-os Áfa kulcs

A 2011. évi CLVI. törvény rendelkezése alapján, az Áfa tv. 82. § (1) bekezdésének változása szerint, 2012. január 1-jétől 27%-os Áfa kulcs kerül bevezetésre.

A gazdasági események teljes körű dokumentálása érdekében, ezt megelőzően is szükséges lehet az új Áfa kulcs használata (például folyamatos teljesítésű számlák kiállításakor).

Ennek megfelelően programunkban, a Karbantartás/Beállítások/Cégfüggő beállítások/Áfa kulcsok törzs kibővítésre került, a 27%-os Áfa kulccsal és így a 27 %-os Áfa kulcs kiválasztására is lehetőség nyílik.

Előleg kezelése az Áfa törvény változásával összefüggésben

Az Áfa tv. 57. § értelmében a részteljesítés is teljesítés, ezért a 2012.01.01. előtt kiállított, de 2012.01.01 után felhasznált még 25 %-os előleg után eső értékesítés már megfizetett része után 25% – fennmaradó része után 27% az Áfát kell fizetni.

Ennek megfelelően, a 2012. január 1-je utáni teljesítési dátummal kiállított, 27 %-os Áfás értékesítést tartalmazó végszámlákban felhasznált, 25 %-os Áfa tartalmú előleg nettó, vagy bruttó alapon történő szétosztását, a program beépített funkcióval támogatja.

Főképernyő extrák (Paraméterezhető grafikonok, Böngésző, Számológép)

A Kulcs-Ügyvitel rendszerben a felhasználók kényelmes, gyors munkáját segítik, a főképernyőre elhelyezhető, szabadon paraméterezhető extra ablakok. Legyen az egy weboldal, vagy grafikon, vagy számológép, amit látni kívánunk munkánk során, az extrák ezt mind könnyedén biztosítják.

Az extrák kezelésével kapcsolatosan, olvassák el tudásbázis képernyőképekkel bővített leírását:

Főképernyő – extrák

Távnyomtatás

Új verziónk fejlesztésének köszönhetően, a Kulcs-Ügyvitel rendszerben az e-számla és EDI megoldásokon kívül a távnyomtatás (NAV állásfoglalással elfogadott megoldás) segítségével is megvalósítható az, hogy értékesítési bizonylatainkat elektronikus úton, egyszerűen, hatékonyan és biztonságosan eljuttassuk partnereinkhez.

 

Pénztárgépes kapcsolat

A pénztárgépes kapcsolat kitűnő lehetőség, az értékesítés komplex kezelésére. A gyorsabb, pontosabb feldolgozás hatékonyabb bevételszerzést jelent.

A Kulcs-Ügyvitel maximálisan biztosítja Önnek az ügyviteli alapot, a pénztárgépes értékesítés törvényi szabályozásnak megfelelő működéséhez. Ezen kívül, a technikai háttér megteremtésében is támogatást biztosítunk.

 

Webáruház funkcionális és vizuális testre szabása

A Kulcs-Ügyvitel segítségével, pillanatok alatt saját webáruházban értékesítheti termékeit. Az egyedi értékesítési folyamatok rugalmas kiszolgálása érdekében a webáruház beállítási lehetőségei folyamatosan bővülnek.

Új verziónk – többek között – a bannereket, a kategorizálás megjelenítését, a visszaigazoló e-mail tartalmát érintő beállítási lehetőségek bővülését, valamint a regisztrációs, illetve regisztráció nélküli vásárlási folyamat közti választási opciót tartalmazzák.

 

Termékek Áfa kulcsának frissítése

A törvényi változás hatálya alá eső termékek Áfa kulcsának változtatását programunk automatizált átállítási funkcióval segíti.

Nyitott bizonylatok Áfa kulcsának frissítése

A törvényi változás hatálya alá eső termékek Áfa kulcsának változtatása miatt, programunk automatizált átállítási funkcióval segíti nyitott bizonylataink Áfa kulcsainak frissítését is.

Szolgáltatás Manager

A Kulcs-Ügyvitel rendszerben elérhető szolgáltatások (Pénztárgép, Mobilportál, Webáruház) kezelését, elindítását, majd állapotuk ellenőrzését segíti a Kulcs-Ügyvitel Szolgáltatás