- Kulcs-Ügyvitel Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/kulcsugyvitel -

Verziótájékoztató – Megjelenési dátum: 2012. június 22.

Újdonságok a pénzkészlet érték számítási módszer kezelésében

Jelenlegi verziónktól kezdődően lehetőség van arra, hogy külön beállítsuk minden egyes bank, illetve házipénztár pénzkészlet érték kezelési módszerét. Az előzőekben a Karbantartás / Rendszerbeállítások / Házipénztár és bank lapján megadott érték, a frissítés telepítésekor, minden – a törzsben található – bankhoz és házipénztárhoz átvételre kerül.

Az egyes bankok és házipénztárak pénzkészlet kezelési módszerét tehát, a Karbantartás / Törzsadatok / Házipénztár és bank pont Házipénztárak, illetve Bankszámlák törzsében lehet beállítani.

Amelyik bankszámla, vagy házipénztár vonatkozásában nincs pénzkészlet érték számítás kiválasztva, ott a nem alap pénznemben rögzített devizás bank- és valutás pénztárbizonylatok tételeinek összege, a bizonylatokon rögzített árfolyamon kerülnek átszámításra és főkönyvi feladás esetén feladásra is.

Főkönyvi feladás paraméterezési lehetőségének bővülése

A Kulcs-Ügyvitel új verziójában lehetőségünk van arra is, hogy egy házipénztár, vagy bankszámla bizonylatainak adatait a Főkönyvi feladásban nem szerepel jelölőnégyzet bekapcsolásával kihagyjuk a feladási fájl elkészítésekor.

Webáruház működésére vonatkozó fejlesztés

A webáruház adminisztrációs felületén, a raktári mennyiségek megjelenítésére vonatkozó részen beállítható, hogy amennyiben egy terméknek nincs szabad készlete, megjelenjen -e a webshopban, vagy szabad készlet hiányában rejtett legyen a vásárlók elől.