- Kulcs-Könyvelés Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ -

SQL 2005 kézi telepítése – Minden Kulcs-Soft program

Közzétette: Admin az alábbi csoportokban: Általános,Általános,Általános,Általános,Általános,Egyszerűsített könyvelés (EVA),Házipénztár,Kettős könyvelés,LIGHT,LIGHT,LIGHT,Minden program,PLUSZ,PLUSZ,PLUSZ,Tárgyi eszköz,Telepítés,Telepítés,Telepítés,Telepítés,Telepítés

Kérjük, gondoljon a környezet védelmére,
mielőtt kinyomtatja ezt az oldalt.




Könyveléshez kapcsolódó szoftvereinket folyamatosan állítjuk át 2005-ös SQL szerverre, új telepítés esetén az adatbázismotor új változata települ a számítógépre.

Alapesetben mindig a szoftver telepítőkészletébe épített SQL szervert célszerű telepíteni a számítógépre, azonban speciális informatikai körülmények esetén előfordulhat, hogy telepítéssel kapcsolatosan felmerülő problémák megoldására Ügyfélszolgálatunk az SQL szerver manuális telepítését javasolja.

A telepítő a Microsoft weboldaláról [1] tölthető le. Töltse le az SQLEXPR32.EXE-t (vagy: 64 bites operációs rendszer használata esetén az SQLEXPR.EXE-t) és telepítse a programot. Normál telepítés esetén csak az alábbi beállításokat szükséges módosítani:

1. Vegye ki a pipát a Hide advanced configuration options (= haladó konfigurációs lehetőségek elrejtése) elől,
2. Válassza a Named instance lehetőséget és adja meg a telepíteni kívánt instance nevét, ez legyen SQL2005,
3. Válassza a Mixed Mode-ot (Vegyes azonosítási mód, Windows és SQL szerver azonosítás), majd adja meg a jelszót: Informatikai1.

Az SQL szerver telepítése a Futtatás gombra kattintva indítható
1. kép, összesen: 21.

Az SQL szerver telepítése a Futtatás gombra kattintva indítható

A telepítés után a Vezérlőpult / Felügyeleti eszközök / Szolgáltatások menüpontban válassza az SQL server (SQL2005)-t és indítsa el. Ezt követően már telepíthető [4] a Kulcs-Soft program.

Információ

Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


A cikk a Kulcs-Könyvelés Tudásbázis: https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ Tudásbázisban olvasható.

A cikk elérhető az https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/7011/sql-2005-kezi-telepitese-minden-kulcs-soft-program/ címen.

URLs in this post:

[1] Microsoft weboldaláról: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=12980

[2] ◄ Előző kép: http://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/konyvelo-programok/7011/sql-2005-kezi-telepitese-minden-kulcs-soft-program/print/?pid=1115

[3] Következő kép ►: http://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/konyvelo-programok/7011/sql-2005-kezi-telepitese-minden-kulcs-soft-program/print/?pid=1116

[4] telepíthető: http://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/1704/telepites-ujratelepites-minden-kulcs-soft-program

Copyright © 2012 Könyveléshez kapcsolódó szoftverek. Minden jog fenntartva.