- Kulcs-Könyvelés Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ -

Felépítjük adatbázisát! – Adatbázis-javítási megoldások – Házipénztár program

Közzétette: Admin az alábbi csoportokban: * Adatbázis-javítási megoldások *,Házipénztár,LIGHT,PLUSZ

Kérjük, gondoljon a környezet védelmére,
mielőtt kinyomtatja ezt az oldalt.




Több éve nem frissítettük Házipénztár programunkat, amit most muszáj volt, mert felújítottuk számítógép állományunkat és már nem találtuk meg a régi programot. Az új viszont nem tudja beolvasni a régi programból kimentett adatokat. Kérem nézzék meg, hogy át tudják-e konvertálni ezt a file-t a legfrissebb verzióval is olvasható állománnyá.

***

Most vásároltam Házipénztár programot, korábban egy Excel-táblázatban vezettem a készpénzes bevételeket / kiadásokat. Szeretném a korábbi évek készpénz-forgalmát is látni az új programban. Megoldható az adatok konvertálása?

Korábbi bizonylatait – a szükséges év-adatok rögzítése [1] után - kézileg is felviheti [2] a szoftverbe, ne felejtse el beállítani a mindenkori aktuális nyitó pénzkészleteket [3]. Néhány pénztárbizonylat esetében ez az út kényelmesen járható, azonban több száz vagy több ezer bizonylat kézi rögzítése fokozottan munka- és időigényes feladat.

Nagy pénztári forgalom esetén kérje szakember segítségét.

Az adatok konvertálása automatizálható, viszonylag egyszerűen megoldható folyamat. Takarítson meg időt és energiát, Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek a pénztárbizonylatok adatbázis-szintű rögzítésében.

Választható konstrukciók:

» Forintos pénztárbizonylatok konvertálása (1.000 db / óra) *  
» Valutapénztár bizonylatainak konvertálása (1.000 db / óra) *  

Megrendelését e-mailben várjuk az ugyfelszolgalat@ks.hu [4] címen, kérjük, levele mellé csatolja az adatokkal feltöltött Excel-táblázatot [5] és a kitöltött adatbázis-javítási megrendelést [6] is.

Hűségkedvezményét automatikusan jóváírjuk. A javítás díjáról pro forma számlát küldünk, ennek kiegyenlítése után küldjük a konvertált állományt.

Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat!

* A mindenkori szolgáltatási árainkról a weboldalunkon  [7]tájékozódhat. Az árakat érvényes Terméktámogatással rendelkező Ügyfeleink részére biztosítjuk. Érvényes szerződéssel nem rendelkező Ügyfeleink részére a javítási óradíj a hivatalos szolgáltatási árlistán feltüntetett díjak kétszerese.

Információ

Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


A cikk a Kulcs-Könyvelés Tudásbázis: https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ Tudásbázisban olvasható.

A cikk elérhető az https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/6509/felepitjuk-adatbazisat-adatbazis-javitasi-megoldasok-hazipenztar-program/ címen.

URLs in this post:

[1] év-adatok rögzítése: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/?p=583&evvaltas-hazipenztar-program

[2] kézileg is felviheti: http://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/5622/beveteli-penztarbizonylat-kitoltese-hazipenztar-program

[3] nyitó pénzkészleteket: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/?p=1081&nyito-penzkeszlet-beallitasa-hazipenztar-program

[4] ugyfelszolgalat@ks.hu: mailto:ugyfelszolgalat@ks.hu

[5] Excel-táblázatot: http://kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/wp-content/uploads/penztari-adatok.xls

[6] adatbázis-javítási megrendelést: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/wp-content/uploads/megrendeles.doc

[7] weboldalunkon : http://www.kulcs-soft.hu/szolgaltatasok#szolgaltatasi-dijak

Copyright © 2012 Könyveléshez kapcsolódó szoftverek. Minden jog fenntartva.