PLUSZ programfunkció,Könyvelőcsomag LIGHT, Mini Integrált Rendszer
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Eseménynaplózás – Házipénztár program


Ha probléma van a szoftverrel, például ha nem találja korábban rögzített bizonylatait, hasznos segítséget nyújthat az Eseménynapló használata, amely – megfelelő beállítás mellett – részletes információt szolgáltat a programban végrehajtott műveletekről.

Az eseménynaplózás beállításához válassza a Karbantartás menü / Eseménynapló megtekintése menüpontját, majd nyomjon OK gombot. A lista – a beállítások módosítása előtt – egyelőre még üres lesz. A megjelenő panelen kattintson a ikonra vagy nyomja le a CTRL + B billentyűkombinációt, itt állíthatja be, hogy mely műveleteket szeretné naplózni a programban.

Az eseménynaplózás beállításához válassza a Karbantartás menü / Eseménynapló megtekintése menüpontját, majd nyomjon OK gombot
1. kép, összesen: 3.

Az eseménynaplózás beállításához válassza a Karbantartás menü / Eseménynapló megtekintése menüpontját, majd nyomjon OK gombot

A szoftver a beállítás aktiválása után végrehajtott műveleteket fogja naplózni. Ha legközelebb visszatér az eseménynaplózás megtekintéséhez, az első, szűrőképernyőn már bejelölheti, hogy pontosan mire kíváncsi, így a program csak a kiválasztott műveleteket listázza majd. Ha minden adatot látni szeretne, kattintson a Teljes lista gombra.

Információ

Az Eseménynaplózás szoftverünk LIGHT változatában nem érhető el, ez a bejegyzés programunk PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések