PLUSZ programfunkció,Könyvelőcsomag LIGHT, Mini Integrált Rendszer
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Korábbi, korlátlan céges programváltozat adatainak kezelése az idő közben egycégesre szűkített programváltozatban – Minden Kulcs-Soft program


Későbbi esetleges adóellenőrzés miatt az archív cégek állományait is célszerű megőrizni. Ha a szoftverhez tartozó aktuális szerződés esetleg már csak egycéges programverziót tartalmaz, az alábbi lehetőségek valamelyikét javasoljuk alkalmazni:

A Terméktámogatás szolgáltatás – igény szerint – bármikor bővíthető korlátlan verzióra, így a későbbiekben is minden adat lekérdezhető a szoftverből. A terméktámogatás bővítését Ügyfélszolgálatunktól kérheti.

Másik lehetőség: a program szempontjából önállóan működő számítógépre is telepítheti a szoftver régebbi, még korlátlan céges verzióját (a régebbi termékszám megadásával), majd az archív cég(ek)ről készült adatmentést visszatöltheti az újként telepített programba. Ekkor a kívánt adatok elérhetővé válnak. Ha a korábbi programverziót teljes telepítőjét esetleg nem töltötte le, nem archiválta, igényét jelezze Ügyfélszolgálatunknak. A verziópótlás díjáról itt tájékozódhat.

Ezt a felhasználási módot javasoljuk abban az esetben is, ha cége átalakult (pl. Bt.-ből Kft.-vé).


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések