Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2019. december/3 – Könyvelő program


Megjelent!

Kulcs-Könyvelés javító verzió

2020.01.06.

Az áfa záráskor figyelmeztető üzenet

Az áfa zárás során nagy adatbázis esetén előfordult az előző verzióban, hogy figyelmeztető üzenet érkezett, hogy a zárás során hiba lépett fel időtúllépés miatt. A javító verzióban megvalósításra került, hogy az üzenet ne jelenjen meg az áfa zárás során.

Figyelmeztető üzenet - áfa zárás esetén

Áfa zárás listájának nyomtatási képén duplázódás

Amennyiben az áfa zárást csak a Zárás nyomtatással együtt opció kijelölésével hajtottuk végre az előző verzióval akkor a nyomtatási képen bizonyos esetben a tételek duplikálódtak. A megjelenítési probléma javítását a javítóverzió tartalmazza.

Áfa zárás

Standard csomagban Kulcs-Könyvelés programban több cég felvitelének lehetősége

2019. októberében megjelent az új könyvelő csomagunk a Könyvelő Csomag Standard. Az előző verzióban ezzel a termékkel rendelkező Ügyfeleink egy céget tudtak létrehozni a Könyvelő programban. A javító verzióban már korlátlan cég felvitelére van lehetőség.

Fordított adózású beszerzési bizonylat áfakulcs nélküli rögzítése

A Kulcs-Könyvelés 2019. decemberi verziójában megvalósításra került, hogy fordított adózású beszerzési bizonylat esetén a program küldjön figyelmeztető üzenetet ha áfakulcs megjelölése nélkül szeretnénk bizonylatot rögzíteni. A javító verzióban a fizetendő adó áfakulcsának kihagyása esetén érkezik figyelmeztető üzenet, a levonható áfa megadása a továbbiakban nem kötelező.

Figyelmeztető üzenet

Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések