Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Adatmentés és adathelyreállítás sérült adattárolóról


Ugrás: Adatbázis-javítás és -helyreállítás
Ugrás: Adatmentés és -helyreállítás sérült adattárolóról    

A mai világban minden Cég számára az információ és a pótolhatatlan adatok jelentik a legnagyobb kincset. Az adatok sérülése vagy megsemmisülése komoly működésbeli zavarokat okozhat a Cég életében. Önnel is megtörténhet. Gondolja át, mennyi időbe és pénzbe kerülne az elveszett adatok pótlása.

Az ilyen esetekre kínálunk gyors, megbízható és átfogó megoldásokat.

Szakértői csapatunk és az általuk használt technológia lehetőséget nyújt elveszett, törölt, felülírt fájlok, sérült adathordozók, összeomlott operációs rendszer, formázott háttértárolók, újraparticionált merevlemezek, sérült Outlook levelek, hibás, illetve megsérült SQL-adatbázisok, Microsoft Office állományok, valamint vírus okozta adatveszteség gyors és szakszerű visszaállítására.

Adatbázis-javítás

Szolgáltatásunkat azon Kulcs-Soft Felhasználóknak figyelmébe ajánljuk, akik valamilyen rendellenességet tapasztalnak adatbázisuk működése közben. Ilyen esetben fejlesztőink – megfelelő szakértelemmel – képesek adatbázis-szinten beavatkozni és javítani a rosszul dokumentált adatokat, esetleg az egyéb külső körülmények (összeomlott operációs rendszer, hardveres hiba) miatt bekövetkezett adatbázis-sérüléseket.

Tipikus esetek:

» hibaüzenetek váratlan megjelenése,
» kimutatásai nem egyeznek meg a valósággal,
» a bizonylat-kiállítás a rendszer „lefagyása miatt” lehetetlenné válik,
» az Adatmentő- és visszatöltő segédprogram használhatatlanná válik.

Ha ilyet tapasztalna, kérjük – a saját adatai védelme érdekében -, lépjen kapcsolatba velünk!

Amennyiben adatmentését beküldi címünkre, fejlesztőink az adatbázis-hiba, esetleges -sérülés bonyolultságától függően, egy-két óra alatt elhárítják a felmerült problémát és tesztelés után juttatják vissza Önhöz állományát, amelyet az Adatmentő- és visszatöltő alkalmazással egyszerűen visszatölthet a szoftverébe, így Ön hamarosan folytathatja munkáját.

A javítás díjáról itt tájékozódhat.

Adatbázis-helyreállítás

Adatbázis-helyreállításra akkor lehet szükség, ha az adatok mentése, archiválása valamilyen oknál fogva elmaradt és a szoftver (vagy a számítógép) jelen pillanatban már olyan állapotban van, hogy azzal már nem is futtatható le az Adatmentő alkalmazás. Ilyen probléma lehet, pl. ha összeomlott a gépen futó operációs rendszer vagy megsérült az SQL szerver alkalmazás. Az SQL szerver alkalmazás, egy adott gépen csak az általa létrehozott adatbázis-fájlokat képes olvasni, ilyenkor adatbázis-helyreállítással lehet visszanyerni az adatokat.

Ha az adatbázis-fájlokat eljuttatják hozzánk, kérhetik adatbázis-helyreállítási szolgáltatásunkat, melynek keretében a fájl-szinten lévő adatokat átkonvertáljuk visszatölthető adatmentés-formátumra, ezután az Önökhöz visszajuttatott adatokat az Adatmentő- és visszatöltő alkalmazással egyszerűen visszatölthetik a szoftverbe.

Az adatbázis -helyreállítás átfutási ideje a szükséges fájlok beérkezésétől számított 1-2 óra, természetesen ezt befolyásolhatja a beérkező adatbázisok száma.

Az adatbázis helyreállítás díjáról itt tájékozódhat.

Adatmentés és -helyreállítás sérült, hibás adattárolókról

Adathordozója hibás, sérült vagy megrongálódott?

Nem készített biztonsági mentést adatairól?

Ne hagyja elveszni kulcsfontosságú adatait!

A Kulcs-Soft Nyrt. által kínált adatmentés és -helyreállítás a legmodernebb technológia segítségével és szakértői csapattal, a legrövidebb időn belül visszajuttatja az Önhöz a javított adatokat. Az alábbi leírásokból tájékozódhat, mely eszközökről és milyen operációs rendszerekről végzünk adat-helyreállítást.

Eszközök, amelyekről adatmentés végzünk:

» bármely típusú HDD (winchesterek),
» optikai lemezek (CD,DVD),
» flash alapú memóriák (pendrive, fényképezőgép-memória, egyéb memóriakártyák),
» Solid-State lemez SSD (Solid State Drive),
» mágnesszalagok,
» RAID tömbök.

Operációs-rendszerek, amelyekből adat-helyreállítást vállalunk:

» Windows és DOS,
» NOVELL NETWARE,
» MAC,
» Linux.

Figyelem!

A megfelelő ismeretek és eszközök nélkül NE kísérletezzen, NE próbálja meg házilag megoldani a problémát! A hozzá nem értő kezek nagyságrendekkel ronthatják (vagy akár lehetetlenné is tehetik) az adatok helyreállíthatóságát, ezzel növelve a helyreállítás költségét.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések