- Kulcs-Könyvelés Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ -

Tranzakciók lekérdezése – Tárgyi eszköz program

Közzétette: Admin az alábbi csoportokban: LIGHT,PLUSZ,Tárgyi eszköz,Tranzakciók,Tranzakciók lekérdezése

Kérjük, gondoljon a környezet védelmére,
mielőtt kinyomtatja ezt az oldalt.




Egyeztetéshez ajánljuk a bejegyzésben bemutatott listát, ha az eszközöket érintő mozgások, tranzakciók [1] értékeit egyezteti főkönyvi kartonjaival, hasznos segítséget nyújthat Önnek is a Tranzakciók lekérdezése menüpont.

Az eszközökre rögzített tranzakciókat [2] tételesen lekérdezheti a Tranzakciók menü / Tranzakciók lekérdezése menüpontból. A megjelenő lista inkább kimutatás-jellegű, tehát abból tranzakciót [2] törölni nem lehet, azonban a szoftver lehetőséget biztosít a tranzakciók tételes nyomtatására, képernyőre, nyomtatóra, szöveges, .pdf, illetve Excel fájlba.

A tárgyi eszközökre rögzített tranzakciókat [2] számos szűrési feltétellel szűkítheti, valamint kétdimenziós csoportosított táblát is lekérhet a szoftverből, ahol a csoportosítás első ismérve mindig a mozgás, a második csoportosítási feltételt (főkönyvi szám, épület, emelet stb.)  pedig Ön adhatja meg, attól függően, hogy milyen adatokra van szüksége. A csoportosított listák fix listák, a nyomtatásban megjelenő mezők adottak, nem paraméterezhetők, valamint az adatok exportálása – ilyen esetben – csak képernyőre, nyomtatóra, valamint .pdf állományba történhet.

Példa-lekérdezés: Hogyan tudok eszközmozgásonként (aktiválás, eladás, selejtezés), főkönyvi számonként listát lehúzni, évenként?

A szükséges listát a Tranzakciók menü / Tranzakciók lekérdezése menüpontjából kérheti le, az alábbi szűrés alapján:

tranzakciok [3]

A lista megjelenése után a (nyomtatóikon) lefelé mutató nyilára történő kattintás után választhatja ki, hogy a listát [4], a csoportosított tételes listát [5] vagy a csoportosított összesen listát [6] szeretné kinyomtatni. A példa-listák megtekintéséhez kattintson a hivatkozásokra.

Információ

Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


A cikk a Kulcs-Könyvelés Tudásbázis: https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ Tudásbázisban olvasható.

A cikk elérhető az https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/2032/tranzakciok-lekerdezese-targyi-eszkoz-program/ címen.

URLs in this post:

[1] mozgások, tranzakciók: http://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/category/aat1-kulcs-targyi/aat2-tranzakciok

[2] tranzakciókat: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/?cat=390

[3] Image: http://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/wp-content/uploads/2009/10/tranzakciok.png

[4] listát: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/wp-content/uploads/tranzakcio-lista.pdf

[5] csoportosított tételes listát: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/wp-content/uploads/tranzakcio-teteles.pdf

[6] csoportosított összesen listát: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/wp-content/uploads/tranzakcio-osszesen.pdf

Copyright © 2012 Könyveléshez kapcsolódó szoftverek. Minden jog fenntartva.