Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Termékszám-csere – Minden Kulcs-Soft program


A Kulcs-Bér program termékszáma a Bér Tudásbázisunkon leírt információk alapján módosítható.

A Kulcs-Ügyvitel termékcsaládot érintő programok termékszáma az Ügyvitel Tudásbázisunkon leírt információk alapján módosítható.

A termékszám a szoftver vásárlásakor kapott egyedi azonosító, amely tartalmazza a szoftver licence-szerződésében meghatározott konstrukciót (kezelt cégek száma, LIGHT vagy PLUSZ változat). Új licenc-szerződés, ezzel együtt új termékszám is kerül kibocsátásra az alábbi esetekben:

  1. Bővítés (korlátlan cég, korlátlan gép, PLUSZ változatra bővítés),

  2. Szűkítés (korábbi korlátlan licence módosítása egycégesre, LIGHT változatra szűkítés),

  3. Cégnév változás, cég átalakulása, cég jogi státuszának változása.

Többgépes Kulcs-Soft rendszer esetén a szervergépen, egygépes licence esetén a program által használt számítógépen cserélheti le termékszámát.

A termékszám a programon belülről is beállítható. A megnyitott szoftver induló oldalán a CTRL + ALT + S billentyűkombináció megnyomásával megjelenik egy szervizablak, amelyen kiválasztható a Termékszám-szerkesztő segédprogram, amelynek utasításait követve megadható a 18 karakteres termékszám. A segédprogram csak termékszám megtekintési jogokkal rendelkező felhasználók számára elérhető. Az Új termékszám megadása mezőbe írhatja be a legfrissebb, helyes termékszámot. Az OK gomb segítségével tudja végrehajtani a cserét az adott cégben.

2017-11-27_16h34_22

Az esetlegesen felmerülő üzenetek jelentéséről itt tájékozódhat.

Amennyiben 23 karakteres termékszámmal rendelkezik, indítsa el a Sajátgép (vagy Vista, Windows 7 operációs rendszerek használata esetén a Számítógép) programot, majd a C:\Program Files\Common Files\Kulcs-Soft könyvtár kiválasztása után, a tszamedit.exe fájl futtatásával indítható a Termékszám-szerkesztő segédprogram. Az itt megjelenő utasításokat követve egyszerűen lecserélhető a termékszám.

Válassza ki a megfelelő programot, amelyhez a termékszámot be szeretné vinni (a Rendszergazda jelszó alapértelmezésben: kulcs, új telepítésű programok esetén: Kulcs12345). Pipálja be azokat a cégeket, amelyeknél látja, hogy a beállított termékszám nem a legfrissebb. Ezt követően az Új termékszám mezőbe írhatja be a legfrissebb, helyes termékszámot. A szoftver rá fog kérdezni, hogy biztosan akarja-e cserélni a termékszámot. Válaszoljon Igennel!

Amennyiben nem ismeri érvényes termékszámát, az alábbi link segítségével egyszerűen megigényelheti.  

Válassza ki a megfelelő programot, amelyhez a termékszámot be szeretné vinni
1. kép, összesen: 5.

Válassza ki a megfelelő programot, amelyhez a termékszámot be szeretné vinni

A termékszám-cserével megoldható hibaüzenetek listájának megtekintéséhez kattintson ide.

Fontos információ

Fontos információ!
Aktív terméket kiváltani a terméktámogatási díj rendezése helyett új termék vásárlásával úgy lehetséges, hogy a terméktámogatási díj és a vásárlási érték különbözetét díjrendezni szükséges.

Fontos információ

Fontos információ!
Kérjük, mindig a legutolsó kapott termékszámot használja a folyamatos és hibamentes munkavégzés érdekében! Ha ez nem történik meg, úgy a frissítések telepítése után a program (esetleg a szoftverrel kezelt valamely cég) nem fog elindulni. Korlátlan licence, több cég könyvelésére alkalmas termékszám esetén, minden könyvelt cég termékszámát cserélni kell!

Információ

Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések