Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2013. július – Tárgyi eszköz program


Megjelent!

Kulcs-Tárgyi frissítés

2013. július 31.

Duplex nyomtatás beállítása

Az új verzióban lehetővé vált a papírtakarékos kétoldalas nyomtatás beállítása. Amennyiben duplex nyomtatásra alkalmas nyomtatóval rendelkezünk és ki is szeretnénk használni ezt a lehetőséget, akkor nyomtatás előtt ezt be kell állítanunk a Nyomtató beállítások ablakban. A Duplex feliratnál három variációból választhatunk:

  • Nincs: Egyoldalas nyomtatás
  • Kétoldalas (Átfordítás a hosszabb él mentén)
  • Kétoldalas (Átfordítás a rövidebb él mentén)

Excel export beállításának lehetősége

A 2013. júliusi verzióval lehetőség nyílik arra, hogy Excel exportnál nem csak a gépünkre telepített Excel programnak megfelelő formátumban tudjunk listát létrehozni, hanem a Karbantartás/Beállítások menüpontban a Listák beállításai fülön megadhatjuk azt is, hogy Excel 97-2003 (.xls) típusú legyen az általunk lekért Excel lista. Ha ennek megfelelően állítjuk be tárgyi eszköz programunkat, akkor olyan számítógépen is megnyithatóvá válik a létrehozott Excel fájlunk, melyen „régebbi” (97-2003) típusú Excel program van telepítve.

Excel export

Befejezetlen beruházások megjelenítése a Tárgyi eszköz tükrön

Új funkcióként a Tárgyi eszköz tükörben már a Befejezetlen beruházásokat is képes megjeleníteni a program. Ehhez nem kell mást tennünk, mint megadni azt a Tárgyi eszköz tükör sort, melyen a Befejezetlen beruházásaink összegét látni szeretnénk.

Ennek beállítására a Karbantartások/Beállítások menüpontban a Tárgyi eszköz tükör fülön van lehetőségünk. Kattintsunk duplán arra a sorra, ahol a Beruházások értékét szeretnénk nyilvántartani, majd pipáljuk be a Befejezetlen beruházások opciót.

Befejezetlen beruházások


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések