- Kulcs-Könyvelés Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ -

Rendszergazda jelszó – Minden Kulcs-Soft program

Közzétette: Admin az alábbi csoportokban: Adatátadó rendszer,Adatbiztonsági beállítások,Adatbiztonsági beállítások,Adatbiztonsági beállítások,Adatbiztonsági beállítások,Adatmentés, visszatöltés,Adatmentés, visszatöltés,Adatmentés, visszatöltés,Adatmentés, visszatöltés,Adatmentés, visszatöltés,Bér felad Könyvelésnek »,Egyszeres felad Házinak »,Egyszeres könyvelés,Egyszerűsített könyvelés (EVA),Házi felad Egyszeresnek »,Házi felad Könyvelésnek »,Házipénztár,Karbantartás,Karbantartás,Karbantartás,Karbantartás,Készlet felad Egyszeresnek »,Készlet felad Házinak »,Készlet felad Könyvelésnek »,Kettős könyvelés,Könyvelés felad Házinak »,Minden program,PLUSZ,PLUSZ,PLUSZ,Számla felad Egyszeresnek »,Számla felad Házinak »,Számla felad Könyvelésnek »,Tárgyi eszköz,Tárgyi felad Könyvelésnek »

Kérjük, gondoljon a környezet védelmére,
mielőtt kinyomtatja ezt az oldalt.




A rendszergazda jelszó használatára általános programkezelési műveletek végrehajtása közben lehet szükségünk. Ilyenek például az adatmentés [1], a termékszám-csere [2], az adatátadás [3] stb. kulcs

A Kulcs-Soft programok alapértelmezett rendszergazda jelszava: kulcs, frissebb telepítésű programok esetében: Kulcs12345. Ha a felhasználó megváltoztatta ezt a jelszót [4], a felhasználó által megadott rendszergazda jelszó használható. Az adatbiztonsági beállításokról bővebben ezen az oldalon [5] olvashat.

A Kulcs-Soft programok az alábbi esetekben kérhetnek rendszergazda-jelszót:

Rendszergazda jelszó megadása, adatmentés közben
1. kép, összesen: 2.

Rendszergazda jelszó megadása, adatmentés közben

A módosított jelszó utólagosan nem nyerhető ki a programból, ezért ha a módosított jelszó elveszett, ügyfélszolgálati segítségnyújtás keretében kérhető a jelszó visszaállítása alapértelmezésre. Ügyfélszolgálatunk rövid átfutási idővel, e-mailben küldi a javító progamot, amelyet ha lefuttatunk a szervergépen, a felmerült probléma megszűnik. A szolgáltatás díjáról weboldalunkon [7] tájékozódhat. Adatbázis-javítási igényét, kérjük, jelezze [8] Ügyfélszolgálatunknak!


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


A cikk a Kulcs-Könyvelés Tudásbázis: https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ Tudásbázisban olvasható.

A cikk elérhető az https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/1479/rendszergazda-jelszo-minden-kulcs-soft-program/ címen.

URLs in this post:

[1] adatmentés: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/?p=3631

[2] termékszám-csere: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/?p=3898

[3] adatátadás: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/?cat=27

[4] megváltoztatta ezt a jelszót: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/?p=6856

[5] ezen az oldalon: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/?p=135

[6] ◄ Előző kép: http://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/konyvelo-programok/1479/rendszergazda-jelszo-minden-kulcs-soft-program/print/?pid=538

[7] weboldalunkon: http://www.kulcs-soft.hu/szolgaltatasok#szolgaltatasi-dijak

[8] jelezze: http://www.kulcs-soft.hu/index.php?p=ugyfelszolgalat/kerdezzen

Copyright © 2012 Könyveléshez kapcsolódó szoftverek. Minden jog fenntartva.