- Kulcs-Bér Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/ber-program -

Főkönyvi adatátadó idegen rendszerek felé

Posted By admin On 2013. július 10. szerda @ 16:56 In Plusz/Prémium verzió funkciói | Comments Disabled

A modul segítségével lehetőséget biztosítunk egyéb, – nem a Kulcs-Soft által fejlesztett- könyvelő programokhoz tartozó feladási fájlok elkészítésére, amely segítségével automatizálva történik a főkönyvi feladás, béreket érintő folyamata. Jelenleg az alábbi rendszerek felé megoldott a bérfeladás (ez az állomány folyamatosan bővül érdemes ellenőrizni az adott időpontban):

Apollo, Cobra, ComboSoft, Corvex, Dimenzio, Faktum-2000, Felxys, Forrás, IBSystem, Infor, Libra, Mátrix, MFG/PRO, Microsoft Dynamix AX, MR.C Plus, Nagy Machinátor, Navison, Novitax, PmCode, ProALPHA, rEVNAV, RLB, Saldo, SAP, SUP, Szinva, TenSoft KK, Vektory, VFP

Az adatátadó rendszer indítása a programon belül Karbantartás/Főkönyvi feladás opcióból  indítható el. A funkció kiválasztása után,  - a bérprogram bezárása nélkül –  egy új alkalmazás nyílik meg, amely lehetővé teszi az adatátadást a választott külsős könyvelőprogram felé.

Kép4

A menüpont indítása esetén az alábbi ablak jelenik meg:

Kép2

Itt adható meg, hogy mely cég adatait, mely hónapra vonatkozóan szeretnék átadni a főkönyvi rendszerük felé. Az „adatgyűjtés indítása” opcióval végezhetjük el a felgyűjtés folyamatát. A művelet sikerességéről a „státusz” mező értéke ad majd információt. A sikeres gyűjtés után a „Tovább” gomb választásával a „főkönyvi feladás lista” ablakra jutunk.

Ezen az ablakon van lehetőségünk kiválasztani, hogy mely külső rendszer felé szeretnénk a már előre paraméterezett bérrel összefüggő könyvelési tételeinket feladni. A feladási file típusánál segítségképp az elkészítendő file kiterjesztését is feltüntettük az egyszerűbb választás érdekében.

Kép3

Természetesen a tényleges file készítés előtt lehetőség van a tételek megtekintésére, illetve listázhatóságára is. Az ablak bal alján található egy excel export és egy nyomtatás gomb erre a célra.

A feladási file fizikai létrehozását a „feladás file készítése” segítségével végezhetjük el.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Article printed from Kulcs-Bér Tudásbázis: https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/ber-program

URL to article: https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/ber-program/5872/kulcs-ber-modul-fokonyvi-adatatado-idegen-rendszerek-fele

Copyright © 2013 Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. - Minden jog fenntartva!