- Kulcs-Bér Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/ber-program -

1208 bevallás készítése

Posted By informatika On 2010. február 24. szerda @ 17:55 In Archív anyagok | Comments Disabled

Az Adatszolgáltatások/APEH felé/1208 menüpontra kattintva szűrőablak jelenik meg, amely akár a teljes, akár pedig a különböző szűrőfeltételek tetszőleges beállítása alapján szűkített foglalkoztatotti jogviszonylista megjelenítését teszi lehetővé a bevallás állomány előállítása céljából. A szűrőfeltételek tetszőleges beállítását követően a gombra kattintva 1208 bevallás paraméterező képernyője jelenik meg.

A 1208-as bevallásra külön kell paraméterezni, ha plusz jövedelmeket vittek fel. Az Adatszolgáltatások / APEH felé / 1208 menüpontban válassza ki a dolgozókat, akiknek a 1208-as bevallást készíteni szeretné, majd Ok.


A beállítás képernyőjén bal oldalt látja a 1208-as bevallás sorait. Kattintson rá arra a sorra, melyre a plusz jövedelmet szeretné paraméterezni és jobb oldalt pipálja be a jövedelmet.

A Beállítások mentése gombbal lehet elmenteni a beállításokat. Az alapértelmezett beállításokra kattintva az alapértelmezett beállítások visszaállításra kerülnek. A Beállítások átvételével egyik cégből a másikba átveheti a beállításokat.

A Tovább gombra kattintva megjelenik egy újabb ablak, ahol fel tudjuk rögztíeni a magánszemélyhez nem köthető kötelezettségeket.

A következő ablakban lehetőség van megadni az Ügyintéző nevét telefonszámát, a bevallás jellegét, időszakát, stb…
Az Ok gombra kattintva elkészül egy xml fájlt, melyet aztán az ABEV JAVA programba be lehet olvasni.

XML fájl beolvasása ABEV JAVA programba:
A Kulcs-Bér programból elkészített xml fájl az ABEV JAVA/Adatok/Xml fájl megnyitása szerkesztésre menüpontban beolvasható. Az fájl importálását a Szervíz/Egyedi importálás menüpontban is elvégezhető.

1008


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Article printed from Kulcs-Bér Tudásbázis: https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/ber-program

URL to article: https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/ber-program/1173/1008-bevallas-keszitese

Copyright © 2013 Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. - Minden jog fenntartva!