Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

START programfunkció - Kulcs-Számla   Kulcs-Számla és Készlet   PERFEKT programfunkció - Kulcs-Számla   Kulcs-Számla és Készlet   PRÉMIUM programfunkció - Kulcs-Számla   Kulcs-Számla és Készlet   Kulcs-Ügyvitel   ONLINE programfunkció - Kulcs-Számla és Készlet

Hol érhetők el a Kulcs-Soft számlázó programjaiban a „SZAMLAZO” nyomtatvány kitöltéséhez szükséges adatok?

A „SZAMLAZO” megnevezésű nyomtatvány kitöltését elősegítő funkció valamennyi Kucs-Soft számlázó program esetében elérhető.

A számlázó megoldásokban található, a nyomtatvány kitöltéshez szükséges xml fájl elkészítésére szolgáló lehetőség segítségével felhasználóink eleget tudnak tenni a bevallás elkészítési kötelezettségnek.

A 2014. október 1-je előtt vásárolt és használatban lévő számlázó programok bejelentési határideje 2014. november 15. A 2014. október 1-je után vásárolt számlázó megoldások esetében pedig a vásárlást követő 30 napon belül kell a bejelentést elvégezni.

Természetesen ezen kívül vásárláskor a bejlentéshez szükséges valamennyi adatot ügyfeleink rendelkezésére bocsátunk. A bejelentéshez szükséges adatok körét kapcsolódó blogbejegyzésünkben is megtalálhatja.

Milyen adatokra van Önnek szüksége a bejelentési kötelezettsége elvégzéséhez?

Nyomtatvány kitöltést segítő funkció a Kulcs-Ügyvitel termékcsalád számlázó megoldásaiban (Új programfunkció!)

Nyomtatvány kitöltést segítő funkció a Kulcs-Soft kifutó termékcsaládjának számlázó megoldásaiban (Új programfunkció!)

Nyomtatvány kitöltést segítő funkció a Kulcs-Soft Számlázni Jó! és kényelmi funkciókkal bővített Számlázni Kényelmes online számlázó megoldásaiban (Új programfunkció!)