Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

Boríték és etikett sablon

Etikettnyomtatás gyorsan, egyszerűen! Ügyfél listából és terméktörzsből is.

Etikett nyomtatási sablonokat hozhatunk létre a Karbantartás/ Törzsadatok/ Bizonylatok / Boríték és etikett sablon menüpontban. Adjunk nevet új sablonunknak, a típusnál állítsuk be, hogy ügyfél-, illetve terméklistához tartozik az adott sablon. Megadható tovább az írásirány, a papírszélesség, –magasságoszlopok és sorok száma, valamint a margók mérete.

2013-12-17_13h48_15



» Etikett sablon rögzítése ügyfél típus esetén:

Tetszés szerint beállítáhatjuk, hogy milyen adatok jelenjenek meg etikettünkön. Ügyfél esetén nevet, települést, címet és irányítószámot tüntethetünk fel. Adatainkat a megszokott szövegszerkesztési funkciókkal formázhatjuk is, tehát megadható a betűtípus, betűméret és az elhelyezés. A Felirat / Új felirat funkcióval plusz adatot is felrögzíthetünk a sablonra.

» Etikett sablon rögzítése termék típus esetén:

Pontosan beállíthatjuk, hogy milyen adatok jelenjenek meg termékeink etikettjein. Számos adatot feltüntethetünk rajta, ezeket a Mezők feliratra kattintva választhatjuk ki. Az etiketten megjelenített adatok szabadon formázhatóak, tehát megadható a betűtípus, betűméret és az elhelyezés.

» Boríték sablon rögzítése:

Ügyfeleink adatait vagy – igény szerint – saját adatainkat közvetlenül borítékra is nyomtathatjuk. Ehhez boríték nyomtatási sablonokat kell rögzítenünk.