Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

Offline Kimenő Számlaimporter

Funkcionális összefoglalás

A kiegészítő modul biztosítja a normál kimenő számlák fejléc és tétel adatainak – meghatározott szerkezetben és specifikáció alapján elkészített – csv fájlformátumból történő Kulcs-Ügyvitel termékcsalád számlázó funkciókat tartalmazó programváltozatába történő importálását.

Ilyen igény merülhet fel többek között olyan esetben, ha külső alkalmazásban kiállított számlák tömeges programba emelésére van szükség.

2013-11-27_12h49_08

Bevezetési feltételek

Hardverigény:  Kulcs-Ügyvitel termékcsalád rendszerigénye

Szoftverigény: Kulcs-Ügyvitel termékcsalád számlázó funkciókat is tartalmazó termékváltozata

Szolgáltatási igény: A modul telepítését és paraméterezését csak a Kulcs-Soft által biztosított szakember végezheti el. A rendszer átvételekor elengedhetetlen az ügyfél oktatása a modul működéséről.

Általános irányelvek

Az importálandó adatokat meghatározott szerkezetű CSV fájl formátumban kell előkészíteni.

Felhasználó számára biztosított dokumentáció

A kiegészítő modul kezelésének és az elfogadott CSV fájl szerkezetének aktuális leírása megtalálható a Kulcs-Ügyvitel termékcsalád online Tudásbázisán.

Modul kezelése

A modul megvásárlásakor kapott termékszám aktiválása után – és a bevezetési igények közt feltüntetett oktatás lebonyolítása után – a felhasználók a Karbantartás/Adatok importálása/Számlák importálása menüpontból indítva tudják az elkészített csv formátumú fájlok importálását elvégezni.

Számla importer – Adatstruktúra leírása »