- Kulcs-Ügyvitel Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/kulcsugyvitel -

Hogyan tartsam nyilván üzleti partnereimet?

Programunk hatékony segítséget nyújt minden kiterjedt ügyfélkörrel rendelkező cég számára. A korlátlan csoportosítási lehetőség új távlatokat nyit meg vállalkozása előtt a CRM kezelésben.

Kulcs-Ügyvitel, az Ön üzleti partnere

Új ügyfelek rögzítése

Az új ügyfelek, partnerek felvitele könnyedén megoldható a programban. Új partnerünket rögzíthetjük az Ügyfelek listájában.

2014-01-29_09h07_28
Amennyiben azonnal kell számlát kiállítani olyan ügyfélnek, aki még nem szerepel a nyilvántartásban, akkor ezt megtehetjük a bizonylat rögzítés közben is, anélkül, hogy kilépnénk a számlarögzítő ablakból.

2014-01-29_09h22_47

Ügyfélkezelés

Kulcs-Ügyvitel rendszerben könnyen kezelhető és átlátható listában tarthatjuk nyilván partnereinket. Az ügyfeleket tetszés szerint kategóriákba sorolhatjuk, melyek segítségével különböző listákat kérhetünk le, melyből statisztikákat is készíthetünk.

Néhány gombnyomással azonnal kiállíthatjuk az ügyfél részére a számlát, vagy bármilyen más bizonylatot.

2014-01-29_09h24_13

Továbbá olyan információkat tarthat nyilván a rendszerben, melyek segítségével az ügyfeleivel olyan kapcsolatot alakíthat ki, amely a kölcsönös bizalomra épül.  Ennek köszönhetően a későbbiekben is Önt, illetve az Ön cégét fogja felkeresni, amennyiben vásárolni szeretne.