- Kulcs-Ügyvitel Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/kulcsugyvitel -

Hogyan nézhetem meg legfontosabb riportjaimat okostelefonomon?

Legyen akkor is képben, amikor úton van! A mobilportál segítségével, bárhol-bármikor tájékozódhat cége ügyviteli folyamatairól, csak Internet kell hozzá. Munkatársai, üzletkötői is azonnali információkkal rendelkezhetnek a termékekről (készletmennyiség, árak, stb.). Bevételi és költségadatokat, számlákat, árajánlatokat tekinthet meg okostelefonja (iPhone, Android) vagy iPadje segítségével!

Kulcs-Ügyvitel, mobil és bármikor elérhető

Mobilportál aktiválása

A Kulcs-Ügyvitel telepítése után, ahhoz, hogy ki tudja használni a mobilportál nyújtotta előnyöket, először aktiválni kell azt, valamint elérhetővé kell tenni az alkalmazást, az adott mobilkészüléken is.

Demó szoftver esetén

Megvásárolt (termékszámmal aktivált) szoftver esetén


Statisztikák

A mobilportál aktiválása után, okostelefonja segítségével az alábbi statisztikákat tekintheti meg.

»Bevételek (A kimenő számlák listájának Nettó összege, melyet láthatunk Napi, Havi és Éves bontásban)

»Kintlévőségek (Azon kimenő számlák melyek kiegyenlítése még nem történt meg.)

»Minimális készletek (Azon termékek listája, melyekből kevesebb található a raktárba, mint a beállított minimális készlet.)

»Nyitott ajánlatok (A le nem zárt árajánlatok Nettó összege, mely bizonylatokból nem készültek kapcsolódó bizonylatok pl. rendelés, számla, szállítólevél.)

»Nyitott rendelések (A le nem zárt vevői rendelések/visszaigazolások Nettó összege, mely bizonylatokból nem készültek kapcsolódó bizonylatok pl. számla, szállítólevél.)

»Tartozások (Azon bejövő számláknak a Nettó összege, melyek még nincsenek kiegyenlítve.)

»Utolsó értékesítés (Az utolsó kimenő számla részletes adatai.)Az ügyfél címére kattintva elnavigálhatunk az ügyfélhez útvonaltervező/Térképek szoftverünk segítségével. 

Listák

A mobilportál aktiválása után, okostelefonja segítségével az alábbi listákat tekintheti meg.

»Ügyfelek listája (ügyfeleink listája, ahol kereshetünk ügyfelünkre, továbbá ahol a partnereink tárolt információin felül megtekinthetjük az adott ügyfélhez tartozó számlákat , és az azokat tartalmazó tételeket is – akár tételszinten is) Az ügyfél címére kattintva elnavigálhatunk az ügyfélhez útvonaltervező/Térképek szoftverünk segítségével. 

»Termékek listája (termékeink listája, ahol kereshetünk termékeinkre, továbbá a termékre kattintva ár és készletinformációk is a rendelkezésünkre állnak)

»Bejövő számlák listája (bejövő, szállítói számláinkat tekinthetjük meg – akár tételszinten is, továbbá kereshetünk számlaszámra, illetve ügyfélre.)

»Kimenő számlák listája (kimenő, vevői számláinkat tekinthetjük meg – akár tételszinten is, továbbá kereshetünk számlaszámra, illetve ügyfélre.)
»Termékenkénti eladások (a kimenő számlák alapján értékesített termékek listája, ahol <> navigálva Éves, Féléves, Negyedéves,Tárgyhó, illetve Teljes listát kérhetünk)

»Áttekintő jelentés (az éves forgalmat követhetjük nyomon, havi bontásban, az előző év adott hónapjához viszonyítva)

Használati tippek

A listáinkból a visszalépés a Vissza gombra kattintva történik.   Az adatok frissítése automatikusan történik, emellett használhatja a címsor frissítésfunkcióját is. Amennyiben egy lista több oldalas (több tételes számla tételeinek megtekintésekor) és már sokat lapozott lefele az esetben csak kattintson az állapotkijelzőre. A szoftver webkit alapú böngészőkre van optimalizálva és Apple, illetve android rendszerű telefonokra. iPhone telefon esetén a Főképernyőhöz adható az alkalmazás

Biztonsági tanácsunk A Kulcs-Mobil teljes biztonsággal tudja az információkat lekérdezni az okos telefonjára, ha dobozos szoftverében megváltoztatja az alapértelmezett jelszót, azzal a mobilportálon is jelszavas védelmet fog bekapcsolni. Felhasználók kezelése a Mobil portálon csakúgy mint a Kulcs-Ügyvitel szoftverben.