PLUSZ programfunkció,Könyvelőcsomag LIGHT, Mini Integrált Rendszer
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Dátumfelajánlás a pénztári bizonylatokon – Házipénztár program


A bevételi, illetve a kiadási bizonylaton látható dátumfelajánlás igény szerint testreszabható. A dátumok felajánlására háromféle lehetőséget biztosít a szoftver:

1. Aktuális napi dátum (nem módosítható): szigorú számlavezetés esetén a szoftver az (operációs rendszer) aktuális napi dátumát ajánlja fel a kiállítani kívánt pénztárbizonylatokon, ez a dátum nem módosítható, tehát visszamenőleges tételrögzítést nem engedélyez.

2. Aktuális napi dátum (módosítható): a szigorú számlavezetés inaktív állapota mellett is beállítható a program úgy, hogy az operációs rendszer aktuális napi dátuma jelenjen meg az üres pénztárbizonylatokon. Ha ezt a lehetőséget szeretné alkalmazni, a Karbantartás menü / Beállítások menüpontjának / Működés fülén, a Könyvelési dátum felajánlásánál válassza az Aktuális dátum lehetőséget:

3. Utolsó könyvelési dátum: ha visszamenőlegesen viszi fel a pénztárbizonylatokat, úgy célszerű beállítani a szoftvert, hogy az utolsó könyvelt tétel dátumát ajánlja fel új bizonylatok rögzítésekor. Ha ezt a lehetőséget szeretné alkalmazni, a Karbantartás menü / Beállítások menüpontjának / Működés fülén, a Könyvelési dátum felajánlásánál válassza az Utolsó könyvelési dátum lehetőséget:

Információ

Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések