- Készletnyilvántartó program - http://tudasbazis.kulcs-soft.hu/keszletnyilvantarto -

Kulcs - Számla Plusz / Számlázó és Ügyfélkezelő rendszer

A cikk 2008. július 09. szerda @ 16:16 készült és az alábbi kategóriákban jelent meg: Egyéb programok |

Ez a funkció a PLUSZ programjainkban érhető el.

A Kulcs - Számla plusz / Számlázó és Ügyfélkezelő rendszer egy az előzőnél nagyobb tudással rendelkező számlázó program.
Ezzel a programmal egy kisebb cég, komplex ügyvitelét kezelheti. A program rendelkezik a Kulcs - Számla összes tudásával, valamint ezen felül rendelkezik egy igen fejlett ügyfélkezelő rendszerrel, így nem csak ügyfelei számláit tarthatja nyilván, melyet bármilyen valutanemben készíthet, hanem regisztrálhatóak az ügyfelekkel történt kapcsolatfelvételek, megkeresések, rögzíthetőek a partnerekkel kötött szerződések. A számlázó program már kezeli az árlistás árakat, egyedi vagy időszakos kedvezményeket, így akár minden partnerének külön egyedi áron számlázhat, és mindezt úgy, hogy Önnek csak a számlaírással kell törődnie, a számlázó program figyeli az ügyfelekhez beállított árakat és kedvezményeket, vagy időszaki kedvezményeket. Ezzel a profibb számlázóval már készíthető árajánlat, vevői megrendelés visszaigazolás, de ez akár használható proforma számlának, szállítólevélnek, vagy díjbekérőnek is, csupán sablon kérdése, melyet akár Ön is egyedileg beállíthat. A Számlázó program már használható hálózatos formában több kliens számítógépről. Beállítható angol és német nyelvű kezelő felület, mindamellett hogy a számlák magyar,angol, német, vagy akár további 3 megadható nyelven készülhetnek. Kezeli a garanciális visszatartást, a jóteljesítési garanciát, a gyári számokat, kötegelt számlázást stb… Ha Ön havidíjas szolgáltatásokat számláz ki rendszeresen, a program a kötegelt számlázás funkciónak köszönhetően töredékére csökkentheti a számla készítéssel töltött időt, ez abban az esetben is igaz, ha minden ügyfelének egyedi összeget számláz ki havi rendszerességgel kötegelten. A késedelmes kintlévőséges számlák alapján készíthet fizetési felszólítást, és akár számolhat késedelmi kamatot is. Amennyiben Ön folyamatosan késedelmes kintlévőségekkel küzd, a proforma számla funkció nagyban lecsökkentheti a késedelmes kintlévőségeit.
A Számlázó és ügyfélkezelő program számos további funkcióval rendelkezik még, melyről a [1] termék adatlapján tájékozódhat.


A cikk közvetlen címe:: http://tudasbazis.kulcs-soft.hu/keszletnyilvantarto/?p=912

A cikkben a linkek az alábbi helyekre mutatnak:
[1] termék adatlapján tájékozódhat.: http://www.kulcs-soft.hu/index.php?p=termekek/szamla_plusz

Copyright 2010 KULCS-SOFT Számítástechnika Nyrt. - Készletnyilvántartó program Tudásbázis