- Készletnyilvántartó program - http://tudasbazis.kulcs-soft.hu/keszletnyilvantarto -

Vonalkód nyomtatás

A cikk 2008. április 18. péntek @ 08:52 készült és az alábbi kategóriákban jelent meg: Egyéb, Készletek, Programhasználat |

A számlázó és a készletnyilvántartó program 2 féle vonalkód szabványt képes nyomtatni. EAN-8 és EAN-13.

Amennyiben egy termékhez már van vonalkód rendelve, a program képes azt ki is nyomtatni. (A program vonalkódot generálni nem tud!) Vonalkód nyomtatáshoz szűrje le a termékek listáját azokra a termékekre amelyek vonalkódjait nyomtatni szeretné. A listában kattintson az egyik termék sorára jobb egérgombbal, majd válassza a Nyomtatás menüben az Etikett nyomtatása opciót.

vkod1.jpg
A megjelenő ablakban állíthatja be a vonalkód típusát (EAN-8 EAN-13), valamin a termék etiketten szereplő adatokat illetve az etikett lapot. Érdemes előre perforált A/4 formátumú etikett lapot használni, de ettől eltérő lapméretet is beállíthat. Megadható az is, hogy több termék etikett nyomtatása esetén, egy azonos vonalkódból mennyi nyomtatódjon.

vkod2.jpg

[1] Nyomtatási képhez kattintson ide.

Abban az esetben, ha a kinyomtatott vonalkódot, vonalkódolvasójával nem tudja beolvasni, de az olvasó helyesen működik pl. egy kereskedelmi forgalomban lévő termék kódját beolvassa, nem megfelelő a vonalkód utolsó karaktere. Erről részleteket [2] itt olvashat.

Keresőszavak: vonalkód nyomtatás, vonalkód, barcode, termékkód nyomtatás


A cikk közvetlen címe:: http://tudasbazis.kulcs-soft.hu/keszletnyilvantarto/?p=541

A cikkben a linkek az alábbi helyekre mutatnak:
[1] Nyomtatási képhez kattintson ide.: http://www.kulcs-soft.hu/blog/keszletnyilvantarto/wp-content/uploads/2008/04/vkod3.jpg
[2] itt: http://www.kulcs-soft.hu/blog/keszletnyilvantarto/?p=494

Copyright 2010 KULCS-SOFT Számítástechnika Nyrt. - Készletnyilvántartó program Tudásbázis