Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

SZOCHO kedvezmények listázása


Hogyan lehet kilistázni, hogy egy adott időszakra mennyi  SZOCHO kedvezményt érvényesített a cég?

Amennyiben arra vagyunk kíváncsiak, hogy egy adott időszakra mennyi SZOCHO kedvezményt vett igénybe a cég, az alábbi listák segítségével tudjuk kinyerni.

Az egyik lehetőség az Analitikus lekérdezés, melyet az „Adatszolgáltatások” opcióból érhetünk el.

A másik lehetőség pedig az Adatszolgáltatások / Tételes analitika

A két lista hasonlóképpen működik.  A listák lekérése előtt – a program többi listájához hasonlóan – különböző szűrési feltételeket  adhatunk meg.  A szűrő ablak bal felső sarkában beállíthatjuk, hogy mely időszakra szeretnénk lekérni a kedvezmény összegét.

 A szűrőablak középső részén lehetőségünk van jövedelem jogcímek, járulékok, levonási jogcímek, adó/adóalap kedvezmények, és SZOCHO kedvezmények beállítására. Az imént felsorolt mezők tartalmazzák az összes program által érvényesíthető kedvezményt, az összes jövedelem és levonási  jogcímet. A megfelelő paraméterek kiválasztása után dolgozónként külön soron jeleníti meg a program a szűrő ablakon bejelölt feltételeknek megfelelő adatokat.  A táblázat alján az összesen mező is megtekinthető.

Az így lekért információs listán szereplő oszlopok használatával külön nyomtatási sémát is létrehozhatunk, amely tartalmát szabadon alakíthatjuk.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések